Soverom i dagslys

© Noe på hjertet

.

Med fare for at dere kanskje allerede er lei av soverommet vårt (!?) tar jeg sjansen på å vise noen dagslysbilder også. Litt lenger ned her på bloggen kan du se noen kveldsbilder av hvordan soverommet vårt er nå. Jeg har tatt med min hjemmeheklede puff, omaggioinspirert vase nr 2 med hvister og pynt, samt lyslykten min. På nattbordet har jeg pyntet med en fin farsdagsrose, som holder seg ennå! :) Jeg liker meg på gulvet, lyset stenges ikke av en stor seng og det passer en liten frøken (les pus og tm) å komme oppi for kos *ler*. (Sengen vår ligger ute til salgs på finn.no, se den HER)

Nyt lørdagen dere, vi skal feire min lillesøsters bursdag!

Klem J

19 Comments

 1. Kristin Nov 19, 2011

  Nydelig, uansett lys:)
  Ha ei god helg!
  Klem fra Kristin

  Reply
 2. Lise Nov 19, 2011

  Så fint soverom! Hadde jeg hatt litt penger til overs skulle soverommet vårt fått seg en makeover. Det skriker etter makeover! Skulle gjort det for snart 5 år siden når vi flyttet inn, men kom aldri så langt. Er ikke rommet som blir prioritert her i huset dessverre.

  Ha en fin lørdag :D

  Reply
 3. beate Nov 19, 2011

  nydeeelig!!! åh det er så vakkert med hvitt gulv!!

  ønsker deg en fin-fin helg

  p.s driver du med diskriminering på soverommet??? he,he…les dagens innlegg hos meg…
  klem beate

  Reply
 4. elisabeth Nov 19, 2011

  vakre, hvite gulv!

  Reply
 5. CeciliesLykke Nov 19, 2011

  Smelt, det erbare helt utrolig vakkert!

  Reply
 6. SignePling Nov 19, 2011

  Vakkert!
  Og fine lille pusen også, matcha jo perfekt ;)

  Lørdagsklem,
  Signe

  Reply
 7. Elisa Nov 19, 2011

  Så fint det ble :) Gøy at du fikk med mannen på det! Er han glad for at du greide å overtale han nå eller?? ;)

  Reply
 8. Potrinas Potlerier Nov 19, 2011

  Fy, så lekkert!! jeg blir mer og mer overbevist om at vi skal legge hvitt gulv i 3 etg :)

  Klem

  Reply
 9. Liinda.net Nov 19, 2011

  Kjempefint! :D Får så lyst på hvite gulv når jeg ser dine rom! Hihi!

  Reply
 10. Det fantastiske liv Nov 19, 2011

  Nydelig ble det =) Veldig enkelt og delikat =)

  Reply
 11. Rosemary and thyme Nov 19, 2011

  Lyst og delikat!
  Virkelig nydelig:)
  Likte godt reinsdyret på veggen:)

  Fin kveld til deg
  Klem tove

  Reply
 12. Siv Nov 19, 2011

  Lekkert! og fin pus. God helg til deg og dine :)

  Reply
 13. FamilienK'sKrypinn Nov 19, 2011

  Tror aldri jeg blir lei soverommet ditt, for det er bare blitt så lekkert! Jeg ønsker meg også hvite gulv, og jeg får ikke sengen lavt nok. ;) Kjempefint var det før, og det er blitt enda bedre, Well done!

  Ønsker deg en knall kveld!

  Reply
 14. AnneBente Nov 19, 2011

  Utrolig fint, virkelig flott! Elsker den pukken på veggen:)

  Klem Anne Bente

  Reply
 15. Eli Nov 19, 2011

  Kjempe fint! Lyst og lekkert, som å sova i ei sky sikkert :) Du, eg tok litt av lenger her nede på skap det sjølv innlegget ditt, eg har linka inn tre stk., håper det er greit og at det ikkje var ei grense på ein pr. bloggar. I så fall så berre sletter du to av dei.

  No skal eg gå å legga meg før i sovnar i stolen :)

  Klem Eli

  Reply
 16. Lisa-Frahustilhjem Nov 20, 2011

  Mange fine detaljer her! Ikke minst en utrolig søt pus – som matcher interiøret :-))

  Reply
 17. Så lyst og fint soverom, slik resten av ditt fine hjem er:)
  Ha en koslig søndagskveld!
  -Beate-

  Reply
 18. Lykkeliten Nov 22, 2011

  Hei hei :)

  Eg “datt” innom bloggen din her en kveld, og kver kveld har eg bare måtte innom ! Må sei du er flink altså og du har en utrolig vakker og inspirerende blogg, las innlegget ditt om den hekla puffen, og 5 min etterpå var Polaris garnet fra Drops Design bestil. Så den skal eg prøve meg på :)

  Ønsker deg en nydelig uke, og fortsett og gjør den gode jobben du gjør med bloggen din :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *