Et fotografisk år

Jeg ser tilbake et par år, 2010, og mappe på mappe med bilder. 2011 mappen er skral i forhold, og for lite bilder er blitt tatt i hverdagen av TM og familien. Vi glemmer jo så fort, men en ting er iallefall sikkert – jeg skal nok ikke glemme hvilket interiør og hvilke farger vi hadde til en hver tid! *ler* Mappene er fyllt med interiørbilder, og lite barne-/familiebilder. 2012 skal bli et år hvor kamera er med, jeg har et mindre kompaktkamera – som skal få fast plass i vesken. Også skal jeg ikke være så kritisk til meg selv (ja, for det er jeg nok litt for mye) og at alle bilder må være gjennomtenkte, bloggbare og fotografiske. Jeg skal ta bildene der vi er, akkurat som det er – minnet er fanget på brikken og er til for å sees senere.

Et tappert forsøk på noen bilder av lillehjertet i kveld, med nye klær fra fantastiske POMPdeLUX – her prøvde jeg det jeg hadde, med iPhone, kjeks og hoppsi deisi – nøyaktig 1 sekund kunne vi stå stille slik at kameraet kunne fange bildet! Ja, sånn er det med små rakkere på 2 år ;)

Fin kveld!

9 Comments

 1. Giraffenskaos Jan 03, 2012

  hehe kjenner meg igjen dær.. ikke så lett å få tatt bilder av en vilter 2 åring :)

  Reply
 2. Linn U. Jan 03, 2012

  store, lille skjønningen! :)

  Reply
 3. DSBs Mamma Jan 03, 2012

  Hos meg er det omvendt – etter at jeg har startet å skrive min blogg, har antall barne- og familiebilder tredoblet :) Alt kan jo brukes i bloggen! Men jeg tenker også på at bilder skal være “bloggbare”, dvs. at ikke så mye av rotet vårt skal synes på bildene :)

  Reply
  • Det var nok mye mer i 2010 og starten på 2011 jeg blogget mye familieliv også – så derfor mye bilder. Men nå blir det rett og slett glemt, og ikke prioritert like mye som annen fotografering. Hehe …. men det skal jeg gjøre noe med i 2012! :)

   Fin kveld, stor klem

   Reply
 4. lang rekke Jan 03, 2012

  Det hørtes ut som et godt nyttårsforsett, at ikke alle bilder må være perfekte til enhver tid. Da går man gjerne glipp av gyldne øyeblikk. Du tar sikkert uansett fine bilder :)

  Reply
 5. Anita Sætervadet Jan 03, 2012

  Ja, noen ganger går det litt fort i svingene i hverdagen :-)

  Reply
 6. Huseby Living Jan 03, 2012

  Kjenner meg veldig godt igjen. Alt for lite øyeblikksbilder. Tar meg selv i å be ungene flytte seg til et annet sted i rommet med bedre lys når jeg skal ta bilder av dem… For ikke å snakke om kveldsbilder, det sitter langt inne å skru på blitzen.
  Ha en fin kveld Jorid.
  Klem fra Hanne Mette

  Reply
 7. Min Lykke Jan 03, 2012

  Hihi, ååå som jeg kjenner meg igjen! Mappene er fulle av barnebilder også men det er gjerne 30 bilder av samme seansen…
  Herlige bilder av nydelige TM!:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 8. Vibeke Jan 05, 2012

  Vi elsker de buksene! :D

  Jeg har blogg til Hedda, så jeg tvinges til å ta bilder jevnlig. Men jeg ser at noen av mappene (månedene) er tynnere enn andre. ;)

  Godt nyttåt, Jorid. Håper 2012 blir et fantastisk år!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *