Enkelt håndarbeid


© Jorid Kvam

Jeg er kjempeglad i håndarbeid, og hekling er min greie. Strikking kan jeg også, men det blir heklekroken jeg tar tak i når jeg får noen nye ideer. Tidligere i høst heklet jeg både trekk til fotskammelen vår (over) og en rund stappet puff (se her). Et enkelt ‘gjør det selv’ prosjekt, som kun krever basic heklekunnskaper. Jeg heklet lappene så store som sidene på skammelen er, og heklet de sammen i kanten.

Nå kommer straks mamma en tur som er gullas og skal ta kveldsstell med TM som har vært syk i dag. (også er hun ekstra gullas som kjøper med sushi til meg som jeg skal kose meg med i kveld! Got to love my mum ♥)

Ønsker dere en god helg! Kleem

6 Comments

 1. .laura Jan 06, 2012

  Heisann
  Syntes bloggen din er blitt så kjedlig, kjedelige farger og kjedelig design.
  Kan du forandre dette, da tror eg du hadde fått flere leses.
  Var fast lese før men no syntes jeg bloggen er blitt så kjedelig når der gjelder alt.

  Laura

  Reply
  • Hei Laura

   Så leit å høre at du synes det. Noe på Hjertet en en refleksjon om hvordan jeg er som person. Og gjennom de siste 4 årene har jeg forandret meg mye, og denne reisen har bloggen blitt med på. Hvordan Noe på Hjertet er nå, føles mest riktig for min del – ifra å være innom mammablogging, hverdagsblogging og interiørblogging. Der jeg har vært veldig vaglende innenfor hva jeg ønsker med bloggen og det jeg viser. Det blir feil å gjøre Noe på Hjertet til noe som jeg ikke føler :)

   For meg er det ikke viktigst å ha flest lesere, men at de som besøker Noe på Hjertet finner inspirasjon, liker bloggen og liker det de leser. For meg er det å ha en plass der jeg får utløp for mine interesser innen foto, interiør og design!

   Håper du finner den inspirasjon du vil i andre blogger :-) Finnes så mange for hver en smak.

   Jorid

   Reply
 2. Line Jan 06, 2012

  Er så mye flott man kan lage om man bare kan hekle eller strikke:)
  Jeg kan ingen av delene… usj… knaskje det skal være et forsett for 2012!

  De puffene du har laget er knallfine!!
  God bedring til lille, og kos kveld med sushi til deg:)

  Reply
 3. Barbros lille verden Jan 07, 2012

  Puffen er råkul, og passer utrolig godt sammen med pallebordet!
  Riktig god bedring til lillegullet, håper dere får ei fin helg :)
  Klem fra Barbro

  Reply
 4. Miriam Feb 05, 2012

  Elsker bloggen, og stilen din! hvor har du kjøpt den kule puta i svart/hvitt med kvister på?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *