High Line Park

Foto: Jorid Kvam

 
Foto: The High Line

Skal du til New York, har du vært der, har planer om det? New York er en by som ligger nært mitt hjerte. Jeg og min kjære var der i september i fjor, i litt over en uke, og jeg koste meg gløgg ihjel – for en by! Jeg tenkte jeg skulle tipse om en park, som vi koste oss i en hel ettermiddag – High Line Park. Dette er en kunstig oppbygd park, som rett og slett er laget på et gammelt jernbanespor som følger vestsiden av Manhattan i Meatpacking District. Parken ruver høyt over bakken, da jernbanesporet ble bygget for å få de store farlige industritogene opp i høyden og bort fra trafikken.

En perfekt park til å susle i etter en bedre lunsj på berømte Pastis som ligger et stenkast unna, det gjorde vi. Se på folket, ta en powernapp på de kule solbenkene, nyte solskinnet og hold pusten i et ellers pulserende Nwe York!

Nyt ettermiddagen, jeg drømmer meg bort litt… ;-)

12 Comments

 1. Hanne Jan 10, 2012

  Denne parken så vi i en dokumentar her om dagen og både kjæresten og jeg ble kjempeimponert. Så artig at du har vært der! Skulle gjerne dratt dit selv!

  Reply
 2. Bella Jan 10, 2012

  Nydelige bilder Jorid!!! Denne parken har jeg faktisk sett på tv! ;) Skal love deg at DIT skal jeg! Ha en fin kveld!

  klem

  Reply
 3. Vallerskogen Jan 10, 2012

  Vi skal til NY til høsten og sluker alle tips. Her så det skikkelig fint ut!

  Reply
 4. Allis i eventyrland Jan 10, 2012

  Åh, har sååå lyst til å dra dit!

  Reply
 5. Siv Jan 10, 2012

  For en stilig park!:) Vi skal dit i løpet av neste år:)

  Klem

  Reply
 6. Tonje Jan 10, 2012

  En by jeg har veldig lyst å oppleve en dag! Flott å ha slike tips med seg da. Jeg og mannen sitter nå og planlegger neste sommerferie. Vi har veldig lyst å dra til California igjen!

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  Reply
 7. Vicky Jan 10, 2012

  I absolut ♥ NYC

  Nydelig bilder.
  Natta

  Vicky

  Reply
 8. Cecilie Jan 10, 2012

  Drømmer er jo det beste! Vi skulle egentlig til High line sist, men rakk det ikke:/ neste gang! Jeg drømmer om en tur asap.. Takk for nydelig inspirasjon vakre du. Klemmer fra Cecilie:-)

  Reply
 9. lang rekke Jan 11, 2012

  Vært i N.Y, men ikke fått med meg High line! Utrolig kult konsept!!

  Reply
 10. Karoline Jan 11, 2012

  Haha, jeg skrev om parken to dager før deg! Great minds… :)

  Ha en fin kveld!

  Reply
 11. Jeg var i NY i 09, og drømmer meg stadig bort.. Lengter tilbake. High line park var desverre noe jeg ikke fikk med meg, men som jeg har lest mye om i ettertid.. Vakre bilder! :-)

  Reply
 12. […] oss veldig veldig til herlige dager i min favorittby #1. Jeg gleder meg så til å vise henne Highline park, drømmeshopping i SoHo, utsikten fra Top of the Rock, lunsj i Central Park, en god frappe i en […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *