Late sommerkvelder

Foto: Jorid Kvam

Selv om jeg er glad i høsten og vinteren, så kommer alltid lengselen etter varmere vær og verandakos sigende mot februar og mars. Alle årstidene har sin sjarm, men etter vi fikk ordnet om verandaen i sommer – gleder jeg meg bare enda mer til late sommerkvelder. Vi hevet plattingen så vi slipper trapp fra verandadøren og ned, nytt rekkverk m/grind og en perfekt kose og lekeplass for hele familien. I mangel på nye hagemøbler (og penger;-)), laget vi vår egen lille løsning med paller og madrasser – en pallelounge! :) Vi har igjen den ene halvdelen som vi skal ta til sommeren, og da får vi endelig hel og fin fasade på huset!

Hva lengter du mest etter som sommeren bringer med seg?

Stor klem Jorid

PS: Tusen takk dere, for så koselige kommentarer på bildene under! Alltid litt skummelt å legge ut slike meg-innlegg ;-)

12 Comments

 1. Line Jan 26, 2012

  Herlige bilder… sukk ♥
  Ser veldig frem til sommeren jeg og:)

  Nydelige bilder av deg i innlegget under, knallfin ble du!!

  Reply
 2. Tonemor Jan 26, 2012

  Sol, trillende latter, lese bok i solen, nydelige roser og planter i hagen, sjø, båtliv og så starter jo campinglivet igjen.
  Ja ser frem til sommeren, men må nyte vinteren litt først:)

  Reply
 3. Lillekatt Jan 26, 2012

  Bringebær og jordbær! Hehe! Og å sitte ute til det egentlig er litt for kaldt, surret inn i tepper med god vin og gode venner og bare nyyyyyyte dagene! Og en hage som blomstrer (selv om da må det vel strengt tatt plantes no først her) og åkre som svaier i sval sommerbris!!

  Reply
 4. Min Lykke Jan 26, 2012

  Herlig!! Palleloungen er superstilig!
  Jeg gleder meg også til sommeren selv om jeg vil ha skikkelig vinter først. Jeg gleder meg på Bruce Springsteen – konsert, hagestell, snekring av utebord, kanskje en frokostplatting, at vi alle kan gå i shorts og slippe alt styret med vinterklær, båtturer, fjellturer, hytteturer. Blir nemlig stortur i år heller men vi koser oss hjemme på Nordmøre også vi:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  Reply
 5. Fruehuset Jan 26, 2012

  LYSET! Uten tvil:)
  Vi har liksom ikkje heilt sett huset vårt/hagen skikkelig pga vi jobber masse og det er så travelt i helgene.
  Det blir deilig å ikkje måtte ta bilder før kl 1530 for å få normalt lys.

  Også gler eg meg til fargane, varmen, lette kler og deilig frukt:)

  Ha ein fin kveld!

  Reply
 6. Anine Jan 27, 2012

  Sommer… mmm… Deilige bilder søta!
  Og du! SÅ fin du var på bildene under her. Nydelig frøken!

  GOD helg kjære deg.
  Klem Anine

  Reply
 7. Kariann Amalie Jan 27, 2012

  Nå som vi endelig har fått alt dekket med snø etter utallige mange stormer, så savner jeg ikke sommeren så veldig enda. Men jeg savner jo det å slippe å kle seg så godt når en bare skal rett utenfor. Hihi
  Også så klart det å kunne nyte solen til ti-eleve tiden på kvelden. :)

  Reply
 8. Kariann Amalie Jan 28, 2012

  Nå som vi endelig har fått alt dekket med snø etter utallige mange stormer, så savner jeg ikke sommeren så veldig enda. Men jeg savner jo det å slippe å kle seg så godt når en bare skal rett utenfor. Hihi
  Også så klart det å kunne nyte solen til ti-eleve tiden på kvelden. :)

  Reply
 9. Patrik Låner Smith Jan 30, 2012

  Wow hvor er det fedt, at lave et terassebord ud af 2 euro paller. Det ser flot ud og passer perfekt ind i opstillingen. Måske kunne man spraymale dem, så de fik en anden farve eller give dem noget trælak, så de blev lidt brunere i det. Tak for ideen, jeg vil finde nogle europaller og eksperimentere lidt :)

  Reply
 10. […] lei og trenger forandringer hjemme. Nå har dette bordet funnet vegen ut på verandaen sammen med palleloungen, og det ‘gamle’ bordet vi hadde før har fått komme opp fra under trappen! Synes det […]

  Reply
 11. Katrine Jun 07, 2012

  Nydelig pallegruppe :) Holde på å lage en selv, kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt madrassene du har under pleddene? :)

  Sommerklem fra Vestlandet ;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jun 07, 2012

   Hei Katrine!

   Dette er madrasser som hører til et par reisesenger vi hadde. Kjøpt på jysk til 2-300,- :-)

   Fin natt!

   Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *