På kjøkkenbenken

Foto: Jorid Kvam

Jeg er ikke begeistret av å ha for mye på kjøkkenbenken, selv om det her stadig flyter over på hele benken med alt tenkelig til en hver tid.. ;-) Men å få ryddet, og satt på plass er en fryd og da er det kun dette som står fremme sammen med noen norgesglass og kjøkkenmaskinen. En enkel settekasse fra Kremmerhuset, med kopper og skåler fra TineK, en blikkboks med te-poser og annet jeg som te-elsker trenger. Ellers står også kaffemaskinen like i nærheten, vår elskede Francis Francis :-) Den beste håndsåpen får jeg kjøpt på Åhlens, den er nydelig.

Hva har du fremme på kjøkkenbenken?

God mandag!

Klem Jorid

22 Comments

 1. Fjellby Jan 23, 2012

  Francis er så fiiiin! Var det den du vant?:)

  Reply
 2. Pauline Jan 23, 2012

  Enkelt og lekkert!!! Men det er det som oftest hos deg da :)
  Ønsker deg en lekker mandag!!
  Klem Pauline

  Reply
 3. Renates hjørne Jan 23, 2012

  Så flotte bilder :) Elsker TineK!

  Håper dagen din blir fin :)

  Klemmer fra Renate

  Reply
 4. Min Lykke Jan 23, 2012

  Herlig og nydelig kjøkkenbenk! Enig med deg – minst mulig på kjøkkenbenken. Vi har en mikrobølgeovn i det ene hjørnet. Angrer bittert på at jeg ikke foreslo at den skulle bygges inn i innredningen… Ellers har vi en krok som er ganske lik din. En kasse med te, kopper osv.
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  Reply
 5. Helene Jan 23, 2012

  Eg er som deg, og liker ikkje å ha for mykje framme på kjøkkenbenken! :)

  Men eg har to kaffimaskinar (ein mokkamaster og ein nespresso latissima… moccamasteren flytter nok snart inn på kontoret/naborommet), matoljer, salt/pepper, corokia og ein lysestake. Har nokre fine vinduskarmar over kjøkenbenken, så eg får rydda litt opp der også ;)

  Ønsker deg ein super start på veka!
  Klem Helene

  Reply
 6. Frøya Jan 23, 2012

  Hei! Igjen: herlig flotte bilder! Spurte deg i innlegget “tiden flyr” hvilken skrifttype du har brukt, men ikke fått svar? Håper på det nå ;) god uke!

  Reply
  • Hei! Tusen takk, og beklager at jeg ikke har svart deg. Ofte kan spm i kommentarfeltet gå meg hus forbi, så anbefaler deg gjerne å sende meg mail også om du lurer på noe senre! :) Skriften jeg har brukt er brush i photoshop, av Ali Edwards, som jeg har kjøpt og lastet ned.

   God uke! Klem Jorid

   Reply
 7. elisabeth Jan 23, 2012

  Herlige bilder Jorid : )
  ..trives ikke med for mye på kjøkkenbenken
  jeg heller, så jeg prøver så godt jeg kan å holde
  det ryddig. Og det går jo – innimellom ; )

  Godt å høre at dere er på bedringens vei, håper
  uken blir fiin!
  God klem fra meg : )

  Reply
 8. Tonemor Jan 23, 2012

  Fine bilder.
  Kjøkkenbenken skal ikke romme altfor mye, greit med lite og ryddig;)
  Er fullt opptatt med planlegging av nytt kjøkken om dagen så her suges all inspirasjon inn:)
  HA en strålende mandag og ukesstart.
  Klem

  Reply
 9. STYLIZIMO Jan 23, 2012

  Du er flink, Jorid! Det skal ikke mer til for å lage det litt koselig på kjøkkenet.

  Håper A og T er bedre nå.
  klemmer fra meg

  Reply
 10. Barbros lille verden Jan 23, 2012

  Nydelige bilder fra kjøkkenbenken din! Jeg elsker sammensetningen av de fine skålene, treesken og tehermetikken. Lekkert :)
  Her er det aaaaaltfor mye som står fremme. Jeg er av typen som liker å ting lett tilgjengelig, og så er det noe med at skapene flommer litt over ;)
  Det jeg hadde trengt var vel kanskje en skikkelig opprydding? Samtidig klarer jeg ikke å ha det for tomt på benken, for meg blir det da litt upersonlig og…ja, tomt. Det er godt vi er forskjellige!

  Reply
 11. Stemningsfulle bilder. Flott kombinasjon med svart og hvitt.

  Jeg har det desverre ikke så ryddig på kjøkkenbenken, som jeg kunne tenke meg. Den bærer preg av at vi trenger nytt kjøkken, så skapplassen er ikke den beste.
  Men må være tålmodig en stund til, først skal vi pusse opp badet.

  God mandag fra Miriam

  Reply
 12. Bella Jan 23, 2012

  hehe, måtte smile Jorid når jeg så disse bildene! :) Jeg har den samme settekassen med liknende tilbehør! ;) Elsker Tine K koppene og skålene. Bestiller du dem på nett eller?

  Klem

  Reply
 13. Frk.Virrum Jan 23, 2012

  lekreste lekre bilder!!
  men du..ser vi har samme kaffemaskin. Hva syns du? Jeg kan gi min vekk på sekundet, syns ikke noe om den. Hvis du liker din, hva er trikset for å få denne til å lage god kaffe?? For god kaffe, det vil vi ha.. ;-)

  Ha en flott mandag!

  Reply
 14. ElisabethVillaHolmen Jan 23, 2012

  Helt enig med deg – minst mulig på kjøkkenbenken! Her finnes vannkoker, kaffemaskin, håndsåpe, te. olje og en boks urtesalt. Dette er det vi bruker daglig. Alt annet finnes i skuffene.
  Til frk. virrum som ikke liker kaffen fra maskinen sin; anbefaler på det varmeste en maskin fra nespresso. Verdens beste kaffe (synes jeg:))

  Reply
 15. Naturlig Glam Jan 23, 2012

  Hehe..er helt lik som deg når det kommer til kjøkkenbenken, skal ikke ha for mue der, men det hindrer ikke at det flyter litt over av og til ;) Ettersom jeg har fått en liten forkjærlighet for svart og hvitt i det siste har jeg så lyst på de skålene og koppene du har! Er rålekkre :)

  Ønsker deg en super dag :)

  Klem

  Reply
 16. lillpastill Jan 23, 2012

  Denne kjøkkenbenken! hmm.. Er som du sier absolutt å foretrekke når det er minst mulig på den, men dessverre så dukker det på mystisk vis opp litt forskjellig i løpet av en dag..
  Akkurat nå har jeg kaffemaskin, kitchen aid blender, håndsåpe, en hvit krukke med litt diverse kjøkkenredskaper i, en eva solo glasskrukke med havregryn, olje og knivblokk.. Listen er ikke akkurat kort som du ser.. *smiler*

  Fin fin ukestart til deg og dine
  Klem klem

  Reply
 17. Siljes blogg Jan 23, 2012

  Koselig at du er med i utfordringen min!
  Veldig fine bilder, og Tine K keramikken er jo så fiiin!

  Håper flere blir med også, det er jo så gøy å se forskjellige kaffimaskiner og lekker tilbehør ;)

  Klemmer fra Silje

  Reply
 18. siljemari Jan 23, 2012

  Ja det er ikke alltid enkelt med den kjøkkenbenken.. :) Men enig i at jo mindre ting-jo bedre:)

  Reply
 19. Sissel Jan 23, 2012

  Enig, minst mulig på kjøkkenbenken! Vi har kaffemaskin og kapselstativ til denne, såpedispenser, tørkerull, salt- og pepperkvern og oljekaraffel.
  I tillegg har vi en liten en, så dessverre inneholder kjøkkenbenken også vannkoker, flasker, flaskesterilisator, grøtpulver og Nan… Gleder meg til å få det vekk, vil ikke akkurat si at det pynter opp, men veldig praktisk å ha det lett tilgjengelig! ;)

  Hilsen Sissel

  Reply
 20. Marlene Jan 23, 2012

  Herlige Bilder. Skikkelig lekkert. :)

  Klem Marlene :)

  Reply
 21. Tonje Feb 09, 2012

  rålekre bilder! Utrolig nydelig kaffestasjon! Og den maskinen din er jo bare helt nydelig å se på!

  Ønsker deg en god torsdag. Snart helg
  Klem Tonje

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *