Si det med få ord

Foto: Jorid Kvam

Et lite tilbakeblikk – da jeg laget printene i tv-stuen. Det er gøy å leke med ord og bilder, det gir personlig preg i interiøret. Enkelt å skifte ut både tekst, farger og motiver etter hva man selv ønsker! Her får de henge en stund til – jeg liker å bli påmint disse ordtakene.

Håper dere får en fin kveld!♡

21 Comments

 1. Livets Drøm Jan 02, 2012

  Utrolig koselig detalj…. personlige bilder med tekst er jo så fint.
  Likte de veldig godt
  klem

  Reply
 2. Bella Jan 02, 2012

  Sånne er så koselige å ha! Ikke bare er det viktige ord i hverdagen men også blikkfang rundt i huset! :) Har selv et par slike! Og såå enkle å bytte! ;) Ha en fin mandag Jorid!

  klem

  Reply
 3. manuela Jan 02, 2012

  så sanne og fiiine ord!
  nå fikk jeg lyst å lage sånn sjøl :)
  klem til deg!

  Reply
 4. Whitebite Jan 02, 2012

  dette var bare vakkert, like vakkert som du☆

  Du Jorid, et lite teknisk spørsmål igjen..
  Jeg prøver endre header, men får til svar at dette ikke går fordi jeg har for lite minne, eller noe sånn. Vet ikke om dette er en typisk blogspot-greie, en var det ikke det du hadde før? Jeg forstår ikke hvorfor det ikke går an å endre, jeg øker jo ikke minnet -jeg bare bytter ut..
  Håper du kan hjelpe. Da blir jeg veldig takknemlig!

  Godt nyttår til deg og dine! Gleder meg til flere inspirerende innlegg i 2012!
  klem!

  Reply
  • Hei søte du! :)

   Tusen takk for koselig kommentar.

   Så til svar på problemet ditt: Selv om du bare bytter ut, laster du opp nytt bilde på din bloggserver. Som nå sier ifra at den er full. Alle som lager seg blogpsot konto har 1 GB gratis lagringsplass, og det er her alle bilder du laster opp på bloggen lagres. Når denne blir full får du beskjed, og da må du kjøpe ekstra plass til google. $5 i året eller noe – så den beskjeden du får, der skal det også være en link til der du kan utvide plassen ?! :) Så det er bare å kjøpe mer plass, og da kan du blogge mer med bilder.

   Si ifra om du vil ha mer hjelp! :)

   KLEM

   Reply
 5. marte Jan 02, 2012

  Så koselig. Elsker slike “enkle” men flotte motiver som et ordtak eller et sitat i en ramme!
  ha en fin fin uke!
  klem fra sørlandet :)

  Reply
 6. anette-guttemamma Jan 02, 2012

  KJære Jorid med de vakre bildene ! Riktig godt nytt år til deg!! Gleder meg til å følge deg videre og er glad for at du er min bloggvenn!
  Klem♥

  Reply
  • Takk det samme Anette, for en fantastisk blogg og for bloggvennskapet!:-))

   Gleder meg til å følge deg i år!

   Stor klem

   Reply
 7. vibeke i skråningen Jan 02, 2012

  virkelig en fin ide, fine ord som kan lyse opp hverdagen!

  -Vibeke i skråningen

  Reply
 8. Whitebite Jan 02, 2012

  TAKK Jorid!
  Synes bare det er så pussig at jeg kan bruke mengdevis med bilder i innleggene, men ett enkelt header-bilde krever mer minne:)
  Tror jeg har fikset meg er minne nå, takk snille!

  Reply
 9. KROnPRINSESSENE Jan 02, 2012

  Så fine, billige og gode ord :)
  Jeg laget også noen lignende før jeg begynte å blogge.
  Kanskje på tide å fornye de litt?

  Håper du og dine har hatt en fin start på 2012.
  Klem May Helen

  Reply
 10. Mykeminutter Jan 02, 2012

  Godt nytt år til deg og dine! Jeg har også alltid vært fascinert av ord (jobber med tekst til daglig), ordtak og prints :) Kjekt å ha favoritt ordtakene på veggen, til inspirasjon og påminnelse om de viktige tingene i tilværelsen :) Ha en fortsatt fin første januaruke! Klemmer

  Reply
 11. Beate Jan 02, 2012

  Jeg mener å huske å ha lest at du kjøpte de kule lampene i en svensk nettbutikk. Har du adressen dit? Og er du fremdeles fornøyd med dem? Noe negativt?

  Reply
  • Hei på deg Beate! :)

   Stemmer det, lampene er kjøpt i den svenske nettbutikken anyhow.se :) Men de sender desverre ikke til norge, så jeg måtte sende de til min mormor som bor i Sverige så tok hun de med til meg! :) Ikke noe negativt, elsker de!

   Klem J

   Reply
 12. Min Lykke Jan 02, 2012

  Ord og prints er kjempegøy, enkelt og kan gjøre en stor forskjell. Personlig og fint:)
  Godt nytt år kjære Jorid! Tusen takk for de flotte innleggene dine, inspirasjonen og gode ord!
  Gleder meg til å følge med videre på ferden:)
  Mange klemmer fra Kristin

  Reply
  • Tusen takk søte Kristin! Og tusen takk til deg for alltid koselige kommentarer og fin blogg. Jeg er dårlig på å kommentere tilbake, men det er et av mine mål og igjen få bedre tid til å pleie bloggen! :))

   Stor klem vennen

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *