Winterlove

via fantastiske inspirerende bubblesoda
.
Vi nyter herlige kalde vinterdager, med puddersnø og hvitt landskap. Januar 2012 er bare helt fantastisk så langt, og så kommer min kjære hjem fra nordsjøen mandag, feiring av den store 2 års dagen neste helg og vennetur til Åre i slutten av mnd! ♥ En perfekt start på året.
.
Hvordan har din januar vært så langt?
.

God natt – klem

6 Comments

 1. Tonje Jan 05, 2012

  Heldig dere som har snø!

  Masse flott å se fram til – så deilig!

  Ønsker deg en god kveld
  Klem klem

  Reply
 2. Veronica S Jan 05, 2012

  Hatt en super Januar hittil!

  Reply
 3. Fruehuset Jan 05, 2012

  Hatt ein fabelaktig januar:) Spesielt i dag, for vi fekk både strøm, kjøleskap og rennande vatn på det nye kjøkkenet:))

  Ha ein fin fin kveld i den vakre snøen

  Reply
 4. Bella Jan 05, 2012

  Så mye fint du har å se frem til! Digg! For meg startet året brått med nattevaktshelg og så bodypump som restulterte i to dager der jeg måtte ha hjelp til å sette meg ned og komme meg opp! ;) Håper resten av januar skal bli bedre!

  klem

  Reply
 5. Miriam Lilliana Jan 06, 2012

  Så deilig det hørtes ut da!
  Min januar har også vært fin, selv om jeg savner sol og varme.
  Men det kommer jo:-)

  Klem

  Reply
 6. Min Lykke Jan 06, 2012

  Herlig inspirasjon! Vi skal også feire 2-årsdag, gi meg gjerne tips angående mat og dekorasjon:)
  Ha en flott kveld og ei riktig god helg!
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *