Vakkert hvitt

20120208-202628.jpg
20120208-202636.jpg

20120208-202641.jpg

20120208-202647.jpg
Foto Magdalena Björnsdotter
Var ikke disse bildene og hjemmet vakkert? De ble straks lagret i mininspirasjonsmappa mi! Det kribler etter forandringer, vi titter litt på nytt gulv.. Men med så mye å velge i er det så vanskelig. Mange spennende prosjekter fremover har vi, ikke minst ser vi frem mot lysere tider!

Ønsker dere en fin kveld!

12 thoughts on “Vakkert hvitt

 1. Nydelig, bli meeeget inspirert. Full planlegging oppi hodet nå;) aaah,æ vil gjør så my!

 2. Fantastisk fint!!!
  Det runde bordet er AKKURAT det jeg leter etter!
  Jeg blir helt svett av alt vi må få tid til å kjøpe nå.. lamper, bord, speil på badet, mere lamper, garderobeskap… og det som bekymrer meg mest er at alt skal liksom kjøpes på en gang.. mens jeg må ha tiiiid til å finne ut, slik at jeg ikke risikerer bomkjøp for mange tusen! Tenk at vi skal pusse opp ferdig, pakke ned alle tingene våre, flytte alle tingene våre og ikke minst vaske ut leiligheten på 12 dager.. herlighet!!!!

  Du vet tilfeldigvis ikke hvilket merke dette runde stuebordet er ??
  Også en annen ting.. den fonten du bruker.. jeg leter meg i hjel..
  hva heter den ??

  Håper du har det fiiint!
  Klemmer i massevis fra Ida

  • Hei Idamor!

   Tusen takk for koselig kommentar på giveawayinnlegget og nå!:) Jeg hadde helt glemt spm ditt, fonten er en brush som jeg lastet ned til photoshop. Ali Edwards heter hun som har laget de, søk i google!:-)

   Og bordet vet jeg ikke, men elsker det!! Så spennende tid dere har forann dere :-)) Må jammen somle meg til å legge bloggen din i blogglisten min igjen ;-))

   Stooorklem

 3. Spennende! Gleder meg til å følge med videre. Nydelige bilder av et nydelig hjem. Svart og hvitt er veldig min smak også om dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>