Fordi jeg turte spørre

.

La meg sitere (med lov) en klok og godhjertet bloggvennine, som igår skrev en kommentar til giveawayinnlegget mitt:

Kjære Jorid, jeg ble sittende og tenke etter jubileumsinnlegget ditt i går. Det var så fint, for du skrev så enkelt og fint, at om noen ville fortelle hvorfor de likte bloggen din, så måtte de gjerne fortelle deg hvorfor. Det burde vi gjøre oftere:) Ikke bare om blogg, men om oss som personer. HVORFOR LIKER DU MEG EGENTLIG?

Da jeg postet innlegget tenkte jeg ikke videre over at jeg spurte dere hvorfor dere liker min blogg og kommer tilbake, det bare ble med i en bisetning da jeg skrev innlegget. Men så tok noen av dere tastaturet fatt, flere fulgte på og så forteller dere alle meg hvorfor dere liker min blogg. Kommentarer som gjør noe med meg, kommenaterer som løfter meg opp. Samme kloke gode bloggvennine skriver videre i sin kommentar til meg;

Du har fått fantastisk respons, nettopp fordi du turte spørre. Det kan nesten få meg til å gråte. Du fikk ordene fordi du spurte. Vi må bli flinkere til det, for vi trenger det jo så veldig alle sammen.

Jeg har tenkt en del på disse kloke ordene siste dagene – og tenker at hun har så rett så rett: vi trenger gode ord, oppmuntring og positivitet – og det er ikke galt å spørre om det selv!

10 Comments

 1. mariel Feb 07, 2012

  Godt sakt<3

  Reply
 2. Fjellby Feb 07, 2012

  Smil!:) fantastisk sagt, og kuuul kake:)

  Reply
 3. Min Lykke Feb 07, 2012

  Herlig innlegg og jeg er så hjertens enig!:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  Reply
 4. Nina Feb 07, 2012

  Er så enig!

  Reply
 5. Signe Feb 07, 2012

  Så sant så sant :)
  Klem og en finfin tirsdagskveld til deg!

  Reply
 6. Hanne Feb 07, 2012

  …Og d gjelder også andre steder i livet…:)

  Reply
 7. Stine Feb 08, 2012

  Det er så sant!
  Man vet ikke hva man har før det er borte, og vi er alt for dårlig til å sette pris på det og de vi har irundt oss:)
  Flott innlegg

  Reply
 8. Tina Feb 08, 2012

  Liten oppvekker akkurat det der.. Fordi du faktisk turte spørre. Det er det nok ikke mange som faktisk gjør. Det er vel derfor vi liker bloggen din, fordi du tør å spørre, er så åpen og ærlig og ikke minst gir så mye av deg selv. Stå på. Er og kommer til å forbli en trofast leser :)

  Reply
 9. Tonje Feb 08, 2012

  Flott og klokt sagt av henne! Hun har så rett.
  Klem

  Reply
 10. Heidi*Fru Fly Feb 09, 2012

  Hei! Dette et koselig innlegg! Jeg er bare så altfor altfor lite på blogger om dagen, tiden strekker ikke til – så jeg får med meg alt lenge etterpå!:) Men nå ville jeg legge igjen en liten hilsen! Jeg er innom Noe på Hjertet så ofte jeg kan fordi du er en god jente som jeg er så glad i! Og jeg er glad du tør å spørre, for du fortjener godord og oppmuntring! Ta pauser og blogg når du har overskudd lyst, vi er her vi! <3 God klem fra meg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *