Kom å se mitt hjem

Jeg er medlem av et nettsted som heter Stylizimo, et sted der man har sin egen profil og deler interiørbilder med omverdenen. Jeg har delt en hel masse bilder fra vårt hjem, borddekking, DIY prosjekt og annet spennende. En kjempefin måte å bli inspirert og inspirere andre på. I bildene kan du tagge hvilken butikk tingen kommer fra, eller hvilket firma som fører den. Perfekt, og veldig kjekt – da man ofte lurer på hvor ting er kjøpt/kommer fra. Her legger man også til venner, sender meldinger, statuser og er rett og slett et perfekt interiørsamfunn som samler oss som er over gjennomsnittet interessert i interiør! ;-)

Jeg er så heldig å ha fått blitt kjent med fine Nina, som er jenta bak hele Stylizimo. Jeg har blitt kjent med henne gjennom bloggen, og besøkte hennes vakre hjem sist jeg var i Oslo. Hun skriver den flotte inspirerende Stylizimobloggen, som er verdt et besøk også. Den er en av mine favorittblogger jeg er innom hver dag, og Nina er en av de søteste og snilleste jentene jeg kjenner!

Et lite tips fra meg idag, bli med du også – det er helt gratis! På bildet over ser du mine album på Stylizimo – som du kan ta en titt i om du vil! :-)

Fin tirsdag!

6 Comments

 1. STYLIZIMO Feb 07, 2012

  Jeg blir helt overveldet! <3 Du aner ikke hvor glad jeg blir av å lese dette her på din fine blogg :) Når man har lagt SÅ mye arbeid, tid og penger i et slikt prosjekt er det utrolig hyggelig å få en slik hyggelig omtale. Det gjør det plutselig verdt å satse på noe som er usikkert og skummelt, men som man bare må fordi man brenner så for det.

  Hjertelig takk for de fineste ord om både Stylizimo, bloggen og meg. Jeg er så glad for å ha fått en så god venn som du er, Jorid! Takk for at du er den du er <3

  Største klemmen fra meg!

  Reply
 2. Siljes blogg Feb 07, 2012

  Helt enig Jorid! Nina er helskjønn, og stylizimobloggen og nettsiden er en klar favoritt:)
  Ha en fin dag, snuppa!

  Reply
 3. Nina gjør virkelig en god jobb med Stylizimo, både bloggen og nettstedet! Jeg er jo medlem, men har dessverre ikke fått brukt det så mye som jeg burde. Som du sier er det jo en enorm kilde til inspirasjon! Tror jeg må logge meg inn en tur akkurat nå :)

  Reply
 4. Mor og datter Feb 07, 2012

  Så gøy! Her må jeg ta en titt :)
  Ha en fin tirsdag! :)
  Klem

  Reply
 5. mariel Feb 07, 2012

  Dette må jeg og sjekke ut:)

  Reply
 6. Katarina Feb 18, 2012

  Thumbs up for Nina, Stylizimo har blitt en veeldig fin inspirasjonskilde :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *