Planlegging

foto jorid kvam

Vi prøver å planlegge ukene så godt vi kan, det sklir ut i perioder altså, men så prøver vi å være flinke igjen. Tavledøren vår med kalender på kjøkkenet har nå vært ubrukt i mange mange uker, inntil idag. Jeg skal reise til Spania i morgen, og spurte min kjære om vi skulle få igang kalenderen igjen mtp middager og avtaler mens jeg er borte. Som sagt så gjort, og nå har vi endelig en fungerende familiekalender igjen, til min kjæres store glede! ;-)

Tips; har du en dør, vegg eller annen ledig plass – lag en enkel kalender. Tavleveggen vår er en plate skåret til å passe dørkarmen til en dør til kjøkkenet vi ikke bruker. Jeg malte tavlen med magnetmaling og tavlemaling, perfekt for tegning og magnetene sitter.

Jeg er igang med å rydde, vaske – så skal vi spise god middag, bake boller til besøk som kommer i ettermiddag!

God fastelaven!

16 thoughts on “Planlegging

 1. Det var utrulig smart! Er litt på jakt etter eit sånt organiseringssystem, for her jobbar vi vakter litt om kvarandre og vekemenyen går litt i stå når den (iblant) heng på ein lapp på kjøleskapet også er det ein barnebursdag eller time på helsestasjonen som ein hadde gløymt å legge inn i kalenderen på mobilen… Jatakk til litt system!

 2. Hei Jorid
  Så fint du har fått det på sida di. Du er superflink i bloggdesign, synes jeg.
  Må også nevne at jeg liker så godt den planleggingsveggen deres! Praktisk og dekorativt! Supert tips!

  God tur til Spania. Kos deg masse

  Klem Tonje

 3. Kjekke dørtavlen! Selv om den ikke er i bruk hver uke har man iallefall muligheten til å planlegge og være litt systematisk når det trengs. I tillegg er den jo så lekker!
  Ha en flott fastelavenskveld!
  Klem fra Kristin

 4. Den er så kul den tavlen din! Har en sånn under planlegging her også. Nå er alt handlet inn, så er det bare til å få det gjort :)
  God tur til varmere strøk :)

 5. Tavleveggen din er kjempesmart. Det er deilig å være litt i forkant og planlegge innimellom, helst så ofte som mulig kanskje.
  God tur. Nyt dagene :-)
  Anita

 6. God tur! Og ps: verdens beste bolleoppskrift!! Men like fine som dine å bilde ble de ikke:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>