Spain baby!

we heart it

Noen ganger dukker muligheter opp man bare ikke kan la gå fra seg, igår dukket en slik mulighet opp for meg. Mamma, søsken, tante og søskebarn har i en lang stund gledet seg til Spaniatur for å besøk mormor og bestefar som leier leilighet der. På et lite fint sted, sør i Spania som heter Nerja. De reiser veldig snart, og igår tullet vi med at det hadde vært gøy om jeg fikk til å være med også sammen med alle sammen. Egentlig en litt tullete ide, da turen er innen en uke, jeg har jobben og det her hjemme. Men viljen og lysten ble plutselig veldig stor, og med min kjære som sa ja før jeg i det hele tatt fikk begynt på min ‘dette har jeg virkelig behov for‘ tale over telefon til nordsjøen – gikk det ikke lenge før jeg spurte om en uke fri fra jobb (tusen takk!!) og flybillettene dumpet ned i innboksen min – Spania here I come!

Om en uke setter jeg meg på flyet alene, og vender nesen mot fin familie og varmere vær. Min kjære og lillehjertet skal kose seg hjemme! Noen ganger trenger jeg et lite pust i bakken, alenetid som bare Jorid – og når slike fine muligheter byr seg, ja da er ikke jeg vanskelig å be! ;-)

GOD MANDAG!

20 Comments

 1. Åh, heldige du :) Vi fortjener og trenger, ikke minst, litt alene-tid innimellom. Samle seg, få energi og bare tenke litt på seg selv. :)
  Kos deg masse i Spania!

  Klem Lene

  Reply
 2. Hilde Feb 13, 2012

  Oi oi oi dette hørtes herlig ut!
  Ja en pust i bakken og litt tid til å bare være seg kan være veldig godt en gang i blandt. Å hvor deilig er ikke den følelsen av å være litt spontan
  og hive seg uti noe hihi…. HERLIG!
  Kos deg masse på tur ;-)
  -Klem-

  Reply
 3. Christine Feb 13, 2012

  Høres helt fantastisk ut! Kos deg :)

  Reply
 4. Helen Feb 13, 2012

  Høres deilig ut! Jeg hadde aldri greid meg en uke uten barna, veeldig dårlig på akkurat det :P kos deg i massevis og ta med litt sol hjem! :)

  Reply
 5. MAskinistfrua Feb 13, 2012

  Å så deilig! God tur og kos og nyt:)

  Reply
 6. Jorid Irene Feb 13, 2012

  Åhhh. SÅ deilig! Det fortjener du sikkert veldig!! Det er veldig fint og godt å ta den ene lille uken og bare være Jorid <3 Kos deg masse :-)

  Reply
 7. Whitebite Feb 13, 2012

  SÅ HERLIG JORID!
  jeg rett og slett bare digger når mødre tar seg “fri” fra familien, det er superviktig iblant! Kos deg masse! klem:)

  Reply
 8. MonaChristin Feb 13, 2012

  Hei Jorid.

  Dette skal du absolutt unne deg. Jeg var på en sånn tur for et par uker siden og det var godt for kropp og sjel. Var også på spanskekysten, Fuengirola. Flott vær. Håper det har holdt seg for da kan du glede deg.

  Klem Mona C

  Reply
 9. liesttesperler Feb 13, 2012

  Åhhh hørtes godt ut med sol;) Og når jeg scroller meg nedover….oh gosh, så fin styling på alt jeg ser. Fantastiskt! God dag til deg.

  Reply
 10. Bella Feb 13, 2012

  Ah! Så deilig! :) du får kose deg såå mye for oss som er igjen i kalde Norge! ;) Gleder meg til å se fine og varme bilder! ha en nydelig mandag! KLem

  Reply
 11. Fruen i Nord Feb 13, 2012

  Ah! Digg! Kos deg på denne vel unte turen! Borte bra, hjemme best – sjøl om man av og til må bort for å se det!
  Kos deg masse!
  Ta deg fri!
  God tur!
  Klemklem, Fruen i Nord:)

  Reply
 12. siv Feb 13, 2012

  Så herlig da:)

  Klem

  Reply
 13. Renates hjørne Feb 13, 2012

  Så heldig du er! Varme <3 Kos deg masse.

  Klem fra Renate

  Reply
 14. Hilde Feb 13, 2012

  Så fantastisk:), det er alltid godt med litt alenetid, kos deg masse:).
  Vi var i puerto banus sommeren for to år siden, fantastisk plass, ligger et stykke fra der dere skal.
  Klem hilde

  Reply
 15. Allis i eventyrland Feb 13, 2012

  Åh, tenker det blir deilig! :) Vel fortjent også :)

  Reply
 16. Lene Hansen Feb 13, 2012

  Høres helt fantastisk ut, og man trenger litt sånn tid avgårde for seg selv i blant :) Gøy å være litt impulsiv innimellom, selv om det ikke alltid er så lett når man har barn :) God tur og kos deg masse :)

  Reply
 17. elisabeth heier Feb 14, 2012

  Så herlig Jorid!
  ..man trenger så absolutt pustehull med jevne mellomrom,
  der man bare kan være seg selv. Nyt uken i Spania, og kos deg med
  familien : )
  Fin tirsdag søte deg!
  KLEM

  Reply
 18. Min Lykke Feb 14, 2012

  Oj – så herlig spontant!
  Så godt det kommer til å bli for dere!
  Klem fra Kristin

  Reply
 19. Min lille boble Feb 15, 2012

  Så utrolig deilig det hørtes ut! Kos deg MASSE og NYT alenetid! <3

  Reply
 20. cv love Feb 16, 2012

  beautiful photos!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *