Baby feet

jorid kvam

At vi igjen skal få oppleve å snuse på nyvasket baby og kjenne små små babyføtter – og det allerede i September – ja, det er helt uvirkelig. Nå som lillehjertet har blitt over 2 år, er selvstendig, litt sta og veldig flink. At man igjen skal få noen som er 100% avhengig av deg, er en rar og god følelse. Tiden med baby er så kort, denne gangen gleder jeg meg til å slappe litt mer av, ta det som det kommer å nyte denne herlige men også strevsomme tiden.

Jeg er allerede godt i gang i barnevognjungelen, har solgt Emmaljungaen (for liten for vår 98 cm lange frøken), kjøpt brukt stor simo bhg vogn, skal selge Mountain Buggyen nesten ubrukt (HER) og vi skal bestille vognen Brio Go – oh lykke og juleaften på samme tid. ;-) Men så var det dette med fargekombinasjonen.. Hm!

Var/er du bitt av barnevognbasillen? Har du funnet drømmevogna?

Ønsker dere en fin torsdag!

19 Comments

 1. Stine Mar 15, 2012

  Åå, for et herlig bilde!!
  Ja, jeg var skikkelig bitt av barnevognbasillen. Gikk for en Brio Sing vi, veldig lik Go, utroolig fornøyd med nyfødt-delen, kanskje ikke sååå fornøyd med sittedelen, da den ikke var så lun og god som Emmaljunga og div. andre.

  Tipper man er veeldig mye mer avslappet med nummer to ja, hehe..man nyter sikkert litt mer. Men så har man jo den store i tilleggg da, med trassalder og det som hører med ;) Det skal nok gå bra ;)

  Ny fotokonurranse på Øyeblikk nå, heng deg med!!

  Klemmer fra Stine

  Reply
 2. Julie Mar 15, 2012

  Var du ikke fornøyd med Emmaljungaen, siden du selger den? Jeg hadde Bugaboo til eldstemann og fortsetter med denne nå. Er kjempe fornøyd med den. Eneste forandringen blir et nytt trekk. Noe nytt må man jo unne seg til nummer 2 også :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 15, 2012

   Veldig fornøyd med Emmaljungan, men den er for kort i ryggen nå for at Tm skal sove i den. Så velger heller å selge den, kjøpe en stor god brukt simovogn for å ha i bhg som sovevogn!:-)

   Reply
 3. Fru Fjeldhammer Mar 15, 2012

  Jepp, jeg hadde masse forskjellige vogner nå barna var små, tror jeg prøvde ut de fleste! begynte med emmaljunga..men det var jo så stor og fikk den jo nesten ikke gjennom kassa på kiwi så den byttet vi fort ut…men fin og stødig førstegansvogn!
  Ha en fin dag…
  klem

  Reply
 4. Hege Mar 15, 2012

  Ja, her kommer tredjemann i august og vi har en OTH (nå Mountain buggy ) vogn fra storesøster og den skal brukes nå også. Jeg er så fornøyd med den vogna at jeg kan ikke få fullrost den nok. Hadde en Simo kombivogn først til Victoria, men den ble byttet ut etter 5mnd og jeg har ikke angret en dag :)

  Lykke til med baby`n i magen. Jeg gleder meg MASSE til å nyte et lite nurk igjen ♥
  Klem fra Hege

  Reply
 5. Tovesbloggverden Mar 15, 2012

  Jeg er simo avhengig ;) Liker de vognene best! Store gode bager som mine 3 har kunne sove lenge i!! Har ei på 2 1/2 som fortsatt sover i vogn i barnehagen og hun har god plass i den! Har itillegg deilig dun påse som hun vokser inn i :) Men jeg er ikke en som må ha det nyeste og hotteste :D
  Nyt dagene med baby i magen du
  klem Tove

  Reply
 6. Linn Mar 15, 2012

  Herlig bilde av den kommende storeøsteren :)
  Vi venter en lillesøster i juli,og storesøsteren i huset her er hele 6 år!! Så kan vel si det er på tide ;)
  Har kvittet oss med den tunge gamle Simo vogna,og den skal ertstattes med TFK,guuud som jeg gleder meg!!

  Reply
 7. Marita Mar 15, 2012

  Ja, jeg er blitt bitt:) Begynte med en Babytravel, så ble det emmaljunga og til slutt en bugaboo. Bugaboo er en firjuling(som jeg liker) bare at den kan svinge (som er praktisk på shopping), sportsdelen kan være både forrovervendt og bakovervendt (noe som er superviktig for meg, synes det er så trist å ikke ha kontakt med babyen. De er jo fortsatt små når de må bytte til sportsdel). Et ekstra bluss er at man enkelt kan bytte utseende på den. Perfekt for meg (helt til jeg finner en ny yndling :)

  Reply
 8. Linda Hauglid Mar 15, 2012

  Gratulerer så mye med baby i magen! :) Stor stas! Det ventes baby i gaten nedenfor og, i mai ;) Gleder meg! Blir artig å se hvordan hverdagen blir med to små.
  Jeg elsker simo duo, vi kjøpte den ny til Emil. Og han sover fortsatt i den i bhg. Og han blir 3 år i juni. Stor, lun og god. Så vi velger å ikke kjøpe ny denne gangen. Da får det heller bli en trille når lilleknøttis blir litt større.

  Ha en fin dag, Jordid!

  Klem fra Linda

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 15, 2012

   Så koselig med baby da Linda!:-) Blir stas!

   Vi velger å selge emmaljubgan da den er for liten til Thea nå som er blitt 98 cm (!!).. Ryggen for kort, så har kjøpt en billig simo 124 vogn som er en av de største for å ha i bhg! Trehjuligen har vi nesten ikke brukt, så derfor selger vi den – og da må det til en ny vogn til babyen!:-) Alltid gøy med ny vogn! Hihi

   God kveld søte, klem

   Reply
 9. Linda Hauglid Mar 15, 2012

  Jorid! :)) Det går litt fort noen ganger..

  Reply
 10. Linn Mar 15, 2012

  Jeg er helt klart bitt oghar nå Bugaboo Cameleon og Bee. Kunne gjerne tenkt meg en Mountain Buggy og en TFK i TILLEGG, men ville aldri byttet ut buggisene. Spesielt Bee’en. Den blir veldig liten sammenlagt, samtidig som det fortsatt er GOOOOD plass til min lille på 3,5 år. Neste gang ønsker jeg meg tvillinger ellr to tette sånn at jeg kan kjøpe Bugaboo Donkey, hehe!

  Reply
 11. Lisbeth Mar 15, 2012

  Gratulerer med nytt frø! :) Vi har hatt Brio Go til lillejenta vår som kom i begynnelsen av juni i fjor. Var veldig spent på den på vinterføre, men det har gått bedre enn forventet. Nå har det ikke vært så mye snø i Oslo i år, så kanskje vært litt heldig. Ellers har vi vært superfornøyd! Lett å trille, svinger lett, og fleksibel med at du kan snu sittedelen hvilken vei du vil. Glad jeg hadde den muligheten når jeg måtte bytte fra bagen da snuppa var 5mnd (hun nektet å ligge, kunne lett brukt den lengre ift størrelsen). Sportsdelen er veldig lun og fin. Barnet ligger godt inni kalesjen når hun ligger og sover. Hvis Brio kunne hatt litt bedre demping på de små forhjulene (har gått tur på grusveier og den humper litt da), hatt mulighet til å bytte til vinterhjul (hvis vinteren er lang og snørik)og babybagen vært bedre å bære hadde de laget den perfekte vogn! Også er den jo så lekker ;) Har brun med brun underdel (special edition). Fått masse komplimenter :) Hvilken farge skal dere bestille?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 15, 2012

   Godt å høre om erfaringene dine! Lest mange hundre foruminnlegg osv siste dagene – og er ikke i tvil. :-)

   Det som gjennstår er fargevalg – sukk, vanskelig.. Men tror jeg har bestemt meg for å kjøre sort ubderstell og grått både bag, sportsdel og bilstol. Kanskje kjedelig, men da kan man sjonglere på poser og farger på andre ting! Ikke helt sikker enda da.. Hm! Den brune er jo så lekker, spess med brunt understell.. Må se litt nærmere på den tror jeg :-)

   Reply
 12. Astrid Katrine Mar 15, 2012

  Babyføtter e fantastsik nydelig:)

  Reply
 13. ANETTESHUS Mar 15, 2012

  Herlig bilde!!

  Fortsatt fin kveld!

  ANETTE

  Reply
 14. Kristin Mar 16, 2012

  Ja tenk at du skal bli mamma igjen!! Så stas!!
  Jeg gleder meg til vi får baby i hus igjen også, men det blir ikke enda:)
  God helg søte du!
  Klem fra Kristin

  Reply
 15. MonicaUE Mar 17, 2012

  Jeg har slappet mye mer av med nummer to, prøver å nyte tiden mer:) Jeg har nok litt vogndilla, vi kjøre Bugaboo til eldstemann, har også en Easywalker sky, Simo ( barnehagevogn) og en Phil& Teds søskenvogn. Jeg er ikke så glad i Bugaboo mens mannen liker den best, jeg er superglad i EW min og kjøpte en ny bag til den nå når mini kom i november. Husk å test om du får en god dunpose i bagen nå som babyen din skal bruke bagen gjennom hele vinteren;)

  Reply
 16. MonicaUE Mar 17, 2012

  Og hvis du vil ha en søskenvogn til småturer med begge dine små, så anbefaler jeg Phil & Teds sin på det varmeste:) storebror nektet nemmelig å gå hjem fra barnehagen etter lillebror kom, så da er det kjekt å kunne trille begge;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *