#Den følelsen ….

jorid kvam

… av å våkne opp friskt uthvilt, vell vitende om at lillehjertet storkoser seg til mormor. Den følelsen av å kjenne babyhjertet i magen for første gang (15+5). Den følelsen av å sitte ved kjøkkenbordet, spise deilig frokost/lunsj med en god kopp te…

Den følelsen av å snart være mamma til to og samtidig vente med å vite om det blir en lillebror eller lillesøster! Vi gleder oss over å se, den dagen h*n kommer til verden.
Visste dere om det ble gutt eller jente da du gikk gravi?

God søndag!

42 Comments

 1. FruVa Mar 25, 2012

  Fine bilder som alltid:)

  Frøkna vår har også vært hos besteforeldre i natt, og det er godt å våkne uthvilt ja :)

  Vi har vært på ultralyd nettopp, og ville vite hva det blir. Hun sa hva hun trodde, men var ikke veldig sikker. Så blir spennende å se i august ;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Så spennende!:-) Jeg skal på UL 12 april – gleder meg.

   Ønsker deg en finfin søndag!

   Klem

   Reply
 2. Lillian Mar 25, 2012

  Selvfølgelig vil vi vite om det blir gutt eller jente :) Kjempespennende! Så ut som en herlig frokost! Nyt dagen!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Det blir når fødselen er over ;-)

   God søndg, klem!

   Reply
   • Lillian Mar 25, 2012

    Ah! Jeg misforstod hvis litt her :) så spennende å vente da.. Men tror ikke jeg hadde klart d :)

    Reply
 3. Julie Mar 25, 2012

  Fantastisk følelse!! Jeg er 21+1 og var på ultralyd for noen uker siden. Jeg har en gutt fra før og denne gangen er det ei lita jente. For meg var det ingen tvil, jeg måtte vite. Og jeg koser meg virkelig med å titte på små kjoler, rosa klær og føler jeg kjenner jenta mer og mer for hver dag :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Så koselig da, med en av hver!;-) Det er drømmescenarioet for oss også – så blir spennende, og selvfølgelig lykkeli uansett!:-)

   Lykke til videre!

   Klem

   Reply
 4. DetLilleMirakel Mar 25, 2012

  herlig! god søndag :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   God søndag til deg og :-)

   Reply
 5. Stine Mar 25, 2012

  Så spennende at dere ikke vil vite kjønn! Jeg spurte begge gangene, men skal nok dobbeltsjekke ved neste ul. Hadde guttefølelse i starten av svangerskapet og de sier jeg venter jente.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Blir spennende vennen!:-))

   Reply
 6. Lottemora Mar 25, 2012

  For en herlig følelse! Vi visste ikke kjønnet med noen av barna. Synes det var litt av sjarmen. Og sannelig fikk vi en av hver

  Nyt søndagen videre. Her på Oppdal har vi kost oss med bloggetreff i helgen. Superkoselig

  Klem
  Lottemora

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Gleder meg veldig!:-)

   Så koselig med bloggtreff – det håper jeg snart jeg får til jeg og :-)

   Fin søndag søte du!

   Klem

   Reply
 7. Nina Mar 25, 2012

  Så koselig innlegg dette var, ble rett og slett glad av å lese det :) Vi ville vite om det var gutt eller jente vi ventet, gjør nok det på nestemann også :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Takk søte du!

   God søndag til deg :-)

   Reply
 8. Anita Mar 25, 2012

  En ubeskrivelig følelse, når barna er hos besteforeldre og man selv kan hvile litt. Det er også en ubeskrivelig følelse å vente med å vite om den lille i magen er en gutt eller jente. Vi ventet alle 3 gangene med å vite det til de ble født. En fantastisk opplevelse med alle 3!!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Takk for herlig kommentar – jeg glder meg bare mer og mer!! :-)

   Nyt søndagen!

   Reply
 9. Lillian Mar 25, 2012

  Så koselig innlegg sånn på slutten av uka.
  Jeg skjønner dere godt at dere vil vente, det er noe magisk ved det.
  Jeg visste ikke at det ble gutt, magefølelsen sa jente, og neste gang vil vi nok vite det, mest pga praktiske årsaker. :)
  Ha en fortsatt fin helg. :)
  Og det var koselig med ett personlig innlegg igjen, det har jeg savna. :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Takk for så koselig kommentar!:-)

   Det vil nok helt sikkert dryppe litt mer personlige innlegg fremover tenker jeg!

   Ønsker deg en good uke!

   Klem

   Reply
 10. Bente Mar 25, 2012

  Vi visste det ikke, og det var spennende å gå å lure på om det var ei jente eller en gutt der inne – og den følelsen av å få den store overasskelsen når man har slitt seg gjennom fødselen er helt utrolig (selv om man selvfølgelig er overlykkelig uansett jente eller gutt)… :)
  Klem Bente.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Gleder meg sånn!:))

   God uke søte du!

   Klem

   Reply
 11. Hilde Mar 25, 2012

  Så nydelige bilder. Fulgte med deg gjennom forrige graviditet, så jeg gleder meg til å følge deg nå også! Spennende å ikke vite kjønnet. Jeg er altfor nysgjerrig, så jeg har visst det med begge mine, men beundrer dere som klarer å vente. Det er jo en nydelig overraskelse da! Nyt resten av søndagen og lykke til med tiden fremover.
  Klem

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Hei Hilde, jeg trodde nok aldri jeg kom til å si at jeg ikke ville vite. Men jammen synes jeg det valget er riktig, da vi visste med TM :) Så koselig at du fulgte oss med TM, du er velkommen til å følge oss denne gangen også. Gleder meg til å dele, selv om det kanskje ikke blir like mye som sist!

   God søndag og god uke!

   KLEM

   Reply
 12. June Mar 25, 2012

  Vi har visst begge gangene hva som har bodd i magen.. Jeg har rett å slett ikke klart å la være å spørre på ultralyd(ene)..
  Hadde jeg skullet hatt en til hadde jeg iallefall helhjertet skulle gjort et forsøk på å la være å vite.. Men det kommer jo aldri til å skje så ;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Hihi, det er spennende å vite også – husker det var stas med TM :))

   God søndag, klem J

   Reply
 13. Precious Home Mar 25, 2012

  Vi visste det, men jeg sklle ønske jeg klarte å holde meg, kanskje med nestemann:) Er jo så spennende med det å gå gravid!
  Kos deg og nyt tiden!

  Nydelige bilder!!!

  Ha en fin kveld!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Kanskje neste gang vet du! ;) Jeg tenker det blir så spennende på slutten, å se hvem huleboeren er.

   Ønsker deg en fin fin kveld, og god uke!

   KLEM

   Reply
 14. Lotte Mar 25, 2012

  Den følelsen er fantastisk! Har en i magen selv, som kommer ut i august<3 det blir stas, å her ser det ut til å bli en liten jente til:) Gratulerer med bebis i magen!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Så koselig, følelsen er bare helt rå! :)

   Nyt tiden, og lykke til!

   KLEM

   Reply
 15. Silje Mar 25, 2012

  Jeg visste ikke hvilket kjønn det var noen av gangene, da vi fikk nr 1 som ble født i uke 18+3 sa de at det var en jente helt til obduksjonen da vi fikk vite at det var gutt!
  Nr 2 som kom åtte mnd etter var født i uke 24+4 og er garantert jente! Fyller 8år i år, og er verdens herligste og er 100% frisk og rask til tross for sin dramatiske start!! Først nå begynner man tenke på om man tørr å få flere, men ønsket er der iallfall… Men hvem vet, det kan jo være for sent…

  Lykke til med svangerskapet! Og kos deg for hver uke som går :)

  Ha en flott uke! Og en strålende påske :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Hei kjære Silje!
   Så leit å høre om deres første, og så godt å høre alt gikk bra med jenta! :)) Det gleder meg. Så herlig! Tenk så liten og sikkert så flinke folk på sykehus og alt som er.

   Tusen takk for lykkeønskninger, og det samme til deg – om det blir flere! :)

   God kveld, og god uke! :)

   KLEM J

   Reply
   • Silje Mar 25, 2012

    Takk takk! Tenker som så at alt skjer av en grunn… og hadde det ikke skjedd som det gjorde så ville vi aldri fått lillefrøkena som jeg aldri ville vært foruten! Og takket være utrolig flinke folk på sykehuset så har hun klart seg veldig bra :)

    Klem :)

    Reply
 16. Mari og Lillegutt Mar 25, 2012

  Åh, du er jammen heldig :) Høres ut som en perfekt start på dagen :D Ha en like fin kveld :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Takk! Det var en finfin formiddag!:-)) Nå er det vaffel og rosenboegkamp!

   Fin kveld, klem J

   Reply
 17. Siv Mar 25, 2012

  Så spennende at dere ikke vil vite!! Jeg hadde aldri klart det, så vi ville gjerne vite på begge- og jaggu blei det ikke en av hver, gitt;) Hadde guttefeeling første gang- og gutten kom;) Og på nr 2 var jeg mer usikker, for magen var veldig annerledes- litt jentefeeling, og ut kom lillemor;)

  Ha en kjempespennende ventetid, på alle måter. Er utrolig flott å være tobarnsmor- du får dobbelt opp av alt; koseklemmer, må-ha-trøst, “mamma, du er dum” og iherdig søskenallergi i full blomst under lek;) Men ville ikke ha bytta for alt i verden!!

  Finfin søndagskveld- RBK slår dem ned i støvlene;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Ah så herlig kommentar!:-) blir glad. Det er så spennende, og måtte vente heelt til slutten. Har ikke hatt noe av de samme symtomene som med lillemor, ikke kvalm eller noe.. Som jeg var med henne! Kanskje det er et tegn på lillebror? ;-)

   God kveld, nyter synet av 2-1 til RBK!

   Klem

   Reply
 18. Hanne Mette Mar 25, 2012

  Fine bilder Jorid! Ser koselig ut med tekopp og frokost der. Så stas med livstegn fra den lille også! Det er både litt uvirkelig og helt fantastisk på en gang. Kjenner at det er vemodig å ikke skulle kjenne det igjen.♥

  Jeg har visst kjønn alle 3 gangene. For oss har det ikke vært noe alternativ å ikke vite, men det er sikkert spennende det også. :) Det blir jo en av delene. ;)

  Ha en fin kveld.
  Stor klem fra meg

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 25, 2012

   Ja, nå er det så deilig – kjenne det dukter så forsiktig! :-) En fantastisk opplevelse å igjen få bære frem et barn til. Kanskje vårt siste, hvem vet!:-)

   En av delene blir det, og vi gleder oss sånn!:-)

   Fin kveld kjære du, og god uke!

   Klem

   Reply
 19. ellemell Mar 25, 2012

  herlige søndagsbilder!

  Synes det virker så spennende og ikke vite kjønnet… men for en nyskjerrigper som meg tror jeg at jeg må vite det, om jeg blir så heldig og får oppleve svangerskap en gang.
  den tid får vise…:)
  lykke til frem mot ul! det blir spennende, kanskje dere ombestemmer dere når dere får se på skjermen, og de spør om dere vil vite?:)

  klem ellemell

  Reply
 20. Yvonne Mar 26, 2012

  Så deilig å kjenne liv i magen<3 Vi visste kjønnet med førstemann som blei ei jente, men da jeg ble gravid med nr to ville jeg ikke vite det. Hadde heller aldri trodd jeg skulle klare det, men det gjorde jeg. Men hadde en følelse av at det var en jente til i magen og det stemmte:) Eneste jeg synes var at jeg fikk ett mer "forhold" til babyen i magen første gangen fordi vi visste kjønnet og hadde bestemt navn, med nr to ble det liksom ikke helt sånn siden vi ikke visste hvem som var inni der, med tanke på at vi ikke hadde navn eller noe sånn:) Men utrolig spesielt øyeblikk å få sjekke selv etter fødselen hva det ble:) Masse lykke til med spiren i magen:)
  Yvonne

  Reply
 21. kat @ dot dot dash Mar 27, 2012

  lovely breakfast! and images: beautiful misty look and feel.
  x kat

  Reply
 22. Linda Mar 27, 2012

  Gratulerer superdupermasse med baby i magen. Åh, det vert sååååå kos. Nesten litt misunneleg, sjølv om barneflokken er komplett her ;) Masse lukka til i svangerskapet, håpar formen er sånn nokolunde. Nydelege bilder som alltid.

  PS! Har visst kjønnet kvar gong her ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *