Detaljer i høyden

jorid kvam

Jeg har flere bildelister, der jeg gjerne bytter om og viser forskjellige saker. Jeg bygger også gjerne i høyden, ved å sette ting oppå hverandre. Her har jeg en bred ramme med et selvlaget print inni som får plass til tinek facettglassene på toppen. En fin liten detalj, og en liten tanke om at man også kan bygge på litt i høyden hvis mulig!

Ønsker dere en fin Tirsdag!

4 Comments

 1. Ellen Louise Mar 20, 2012

  Hei Jorid! Nå var det jammen lenge siden jeg har vert inne på bloggen din! Nydelige bilder som alltid:) Og så leser jeg jo at du er gravid, såå spennende!! Jeg startet å følge deg da du ventet TM, og det var virkelig stas å følge med hvordan det gikk!
  Lykke til!:)

  God tirsdagsklem fra
  Ellen Louise

  Reply
 2. Cherry Blossom Girl Mar 20, 2012

  Sååå fint med litt forandring! Har et par bildelister som jeg ikke har klart å få opp på veggen engang, hihi. Men jeg har pakket de uta av plasten altså :) Tine K glassene er sååå fine. Jeg har mine stablet for øyeblikket, har ikke hjerte til å sette de vekk selv om jeg prøver meg på litt forandring her i heimen jeg og :) God kveld søte! Klemmer ♥

  Reply
 3. Line Mar 20, 2012

  Kjempeflott!!

  Reply
 4. Terese Mar 20, 2012

  Lekkert! Sånn har jeg lyst på også, hvor har du kjøpt denne?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *