H O M E

jorid kvam (2011)

Hei dere, det har vært noen stille dager på denne fronten da vi har vært hos söta bror, Åre på langweekend med pappa og familien. Kost oss som bare det, og nå har vi kommet oss hjem. Gangen er full med saker og ting, men først har vi bare dumpet ned i hver vår krok med hvert vårt, jeg en god kopp te. TM koser seg med lekene, og jeg må vel bare begynne å dykke i poser og bagger … om litt! ;-)

En ny spennende uke står foran oss, TM skal begynne i ny stor bhg i morgen – det ligger strykelapper og klistrelapper på kjøkkenbordet, og med det vet dere hva jeg skal ikveld! Hehe.. Merking av klær må til!

Håper dere har hatt en fin helg? Har det vært ruskevær hos dere også?

Klem Jorid

7 Comments

 1. Hylleblomsten Mar 11, 2012

  Så fine bilder! Den lykta var nydelig:) Fikk litt sommerfølelse da jeg så de fine stråene du har plukket også. Så gøy å komme hjem og se på alt det fine man har fått kloa i iløpet av en helgeutflukt. Lykke til med klesmerkingen:) Smil fra Hylleblomsten:)

  Reply
 2. Kopp Mar 11, 2012

  Kan du tipse om gode lapper til å sette på klærne før de skal i bhg?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 11, 2012

   Hei på Deg!

   Jeg søkte på google, og kom frem til at mange skrøyt av askeladden navnelapper, http://www.navnelapper.no/ :) Derfor bestillte jeg både strykemeker og klistermerker derifra, synes det ser lovende ut så langt :)

   Ha en fin uke!

   Klem J

   Reply
 3. Kristin Mar 11, 2012

  Herlig med bortehelg av og til! Det skulle vi ha gjort litt oftere kjenner jeg…
  Kos deg med merkingen da…:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 4. Stine Mar 11, 2012

  Lykke til med merking av klær :) Kjenner til alt dette, men du får bare prøve å kose deg med jobben =) Ha en fin søndagskveld

  Reply
 5. Tonje Mar 11, 2012

  Deilig med en helgetur! Vi har ommøbelert i helga. Flyttet tv-stua opp til loftstua (som tidligere stod helt tom) for å gjøre plass til langbord for 30 herlige bloggjenter på torsdag. Kos deg med strykingen i kveld, her blir det en liten bloggrunde for de neste dagene forsvinner til rydding, vasking og dekking av bord på fritiden :)
  Ønsker deg en flott kveld
  Nydelige bilder, forresten!
  Klem Tonje

  Reply
 6. Lottemora Mar 12, 2012

  Så herlig med Åre-tur da! Har så lyst på en helg dit jeg også!

  Skikkelig ruskevær her også, så tekoppen er fylt opp og jeg har fyrt i peisen

  Ha en fin dag

  Klem
  Lottemora

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *