Hjelpekokken

jorid kvam

Kan dere tro vi har noen diskusjoner om morningen når TM så gjerne skulle brukt de nye skoene pappa kjøpte i New York?! Hun synes de er så tøff, akkurat som pappa, og mamma må pent bare prøve så godt hun kan å overtale om at idag må vi ha støvler, da dere sikkert har fått med dere at her er det langt fra vår og sol, men bøttevis av regnbyger her i trøndelag… Da er lovnaden om at skoene står i gangen klar når hun kommer hjem fra barnehagen topp, og de brukes – tro meg! ;)

Hjelpekokken sitter på kjøkkenbenken, med iPhonen og Youtube – det går i nisser, Elias og Drømmehagen om dagen. Jeg er evig takknemmelig for denne lille dingsen som oppholder toåringen i mer enn 5 minutter slik at middagen blir ferdig! :)) Så kanskje ikke den mest effektive hjelpekokken, men ivrig når det kan smakes.. Har du noen små hjelpekokker i hus?

Vi ser så frem til tørre veier nå, slik at mamsen kan ta frem tøyskoene og TM bruke de tøffe vårskoene sine.

God helg dere!

5 Comments

 1. Frk Elton Mar 23, 2012

  Hei :) hjelpekokk høres meget velkjent ut. Min to åring løper inn på kjøkkenet bare ordet kake blir nevnt ;) Veldig hjelpsom er han også, hver dag!
  Kjempe stilig blogg du har.

  Klem Janne

  Reply
 2. June Mar 23, 2012

  Jeg har ei lita ei som kommer løpende og skal “åne kaffi” (ordne) til mamman!:) Hver morgen. samme om vi har dårlig tid eller ei, hehe!
  God helg!:)

  Reply
 3. Fruen i Nord Mar 23, 2012

  Om det er noen trøst så har vi også regn regn regn.. :/
  Mamma i Telemark melder om 18 grader.. Men varmegradene kommer til oss også! Om litt:)
  Lillesnupp vil gjerne være med når det lages mat, helst bærende og med gripemulighet til alt.. Her i huset er det Fantorangen som er best♥ Sangene ligger på Youtube, og “snibel snabel snubelglad” er den ultimate favoritten:)
  Ha en strålende helg:)
  Tenker på deg, i sær etter innlegget igår. Du er flink!! Og det hjelper og telle til ti evt. hundre ;) Blir spennende og følge med på barnerommene etterhvert:)
  Masse klemmer, Fruen i Nord:)

  Reply
 4. Kristin Mar 23, 2012

  Naaaw – søte og fine TM! Merkelig at mine er like gamle som henne, de virker liksom så mye mindre – hehe:) Blir lett slik med egne barn, de var jo født igår(!) :)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  Reply
 5. Tovesbloggverden Mar 23, 2012

  Hærlig liten hjelpekokk du har :D Jeg har 3 stk ;) Hun minste på 2 1/2 år er like glad i sko som din jente ;) Sko og luer er toppen av lykken ;)
  Ha en flott helg, og husk” Jo flere kokker- jo mere søl ” ;) Så bare nyt at hus sitter å spiller :D
  klem Tove

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *