Kjøkkenglass og DIY

jorid kvam

Jeg elsker DIY (‘gjør det selv’) prosjekter, men det har ikke blitt mye med dette siste tiden. Derfor vil jeg vise dere noen bilder fra ifjor, der jeg hadde et lite prosjekt med å pynte tre kjøkkenglass. Dette er svært enkelt, og bare fantasien setter en stopper. På det ene glasset festet jeg kvister med blank tape, for så å surre hyssing rundt. Det andre glasset surret jeg hyssing tett i tett, og det siste heklet jeg ‘trekk’ til. Perfekt for å gi et ekstra lite preg, med noen blomster i eller de er veldig fine med telys i. Enkelt, billig og dekorativt!

Idag har vi fått sett en sprellende liten, med bankende hjerte på ca 7,5 cm!♥ Jeg er 13+2 uker på veg. Å se den lille var like fantastisk denne gangen som forrige svangerskap, og vi er så takknemmelige.

Fin onsdag!

9 Comments

 1. Anne Grete Mar 07, 2012

  Stas med tidlig UL, går litt bedre opp for en da :) Åhhh, du har så mye å se frem til..

  Kos deg i kveld snuppa!

  Reply
 2. Trine Mar 07, 2012

  artig med DIY – satse på at min innsats der bli større når æ skal være hjemme lamme babyen.. Har så mange plana æ har løst å sette til livs :D
  Så herlig me UL – da det virkelig går opp at det ligg ett lite menneske der inne ♥

  Klæm Trine

  Reply
 3. Drømmehuset mitt Mar 07, 2012

  Hei

  Gratulerer så mye:) Veldig stas med tidlig ul. Vi gjorde også det denne gangen.
  Nå er det ca 7 uker igjen til termin og jeg begynner å bli klar for å bli ferdig:)
  Håper formen din er bra, og prøv å nyte svangerskapet så mye som du kan.

  Flott DIY prosjekt, husker bildene godt fra sist du viste dem, skulle ønske jeg kunne hekle:)

  Klem Janne

  Reply
 4. Naturlig Glam Mar 07, 2012

  Gratulerer så mye med de fantastiske nyhetene:)

  Stilige lysestaker! Har sett en lysestake av “kvist” som jeg har hatt lyst på, men den har vært så dyr så det har blitt med tanken.. Nå derimot ga du meg en god og rimelig idé :) Tusen takk for at du delte tipset.

  Ønsker deg en fin kveld :)

  Klem

  Reply
 5. Johanna Mar 07, 2012

  Fantastiska lyktor!!! Kram Johanna

  Reply
 6. Heges visuelle design Mar 07, 2012

  Til lykke med et lite under på vei:)
  Nydelige og inspirerende bilder!

  Reply
 7. anine Mar 07, 2012

  Jeg har vært på UL ed tre og synes det er like utrolig hver gang:):)

  Reply
 8. Kristin Mar 07, 2012

  Herlige diy-prosjekt som jeg lot meg inspirere av sist også – det har blitt både noen hekletrekk samt noen strikkede trekk siden den gang.
  Så koselig det er med tidlig ul! Jeg blir så babysyk kjenner jeg:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Reply
 9. Therese Mar 08, 2012

  Vi skal på UL om kun få timer. 19+3 uker på vei. Lille sparker og turner som bare det, og det skal bli sååå gøy å se h*n på skjermen. Jeg satser selvfølgelig på at alt står bra til, for det gjør jo som regel det.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *