Kjøkkeninspirasjon

alvhem mäkleri

Drømmen om nytt kjøkken vedvarer, og jeg elsker å titte etter herlige kjøkken på nett. Alvhem har alltid de vakreste bilder av leiligheter til salgs, og jeg finner alltid et tonn av inspirasjon! På dette kjøkkkenet digger jeg kontrastveggen, gulvet og det grønne smegkjøleskapet – selve innredningen ville nok jeg hatt litt renere, for eks manokjøkken. Flisene bak kjøkkenbenken er iallefall lekre! *drømme*

Har du funnet ditt drømmekjøkken?

God mandag alle!

4 Comments

 1. Min lille løvetann Mar 05, 2012

  Hærlig kjøkken! Helt nydelig. Enig i at skapene var litt formye. Men åh, elsker kjøleskapet. :)
  Vi holder på å “pusse opp” kjøkkenet nå, men i første omgang så blir det bare noe maling. Har ikke helt sansen for rosenrøde vegger og antikkhvit innredning. Hihi,
  Men du skal få liv til å drømme deg videre. Ønsker deg ei god uke. :)
  Klem Kariann Amalie

  Reply
 2. Hanne Mette Mar 05, 2012

  Om jeg har funnet drømmekjøkkenet? Jeg finner drømmekjøkken hele tiden jeg. ;) He he… Heldigvis er jeg tross alt fornøyd med det jeg har også. I alle fall når jeg får bygd på det litt og får flisene på plass.
  Fine bilder du viser. Masse lekre detaljer.
  Ha en fin dag.
  Klem

  Reply
 3. Myke minutter Mar 05, 2012

  Herlig inspirasjon! Elsker svart-hvite sjakkrutete fliser. Prøvde å få mannen med på at vi skulle ha det på badet vårt da huset ble bygget, men de mennene er ikke alltid så lett å få med på alle ideer ;) Veldig fornøyd med vårt kjøkken. Mye skapplass kan ikke undervurderes i mine øyne. Ha en flott ukestart! Klemmer

  Reply
 4. Mette Mar 05, 2012

  Her var det mye fint, ja. Likte det overste veldig godt, men jeg tror jeg ville blitt litt ‘gal’ av alle de soylene og folt at de tok for mye plass av benken.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *