Ny vogn i hus

20120329-112313.jpg

20120329-112419.jpg

20120329-112434.jpg

jorid kvam

Da er endelig den nye vognen til babyhjertet i hus, Brio Go. Som noen av dere fikk med dere solgte jeg de andre to vi hadde og bilstolen. Emmaljungaen ble for kort til TM i ryggen for å sove i så vi kjøpte en brukt stor simo 124 vogn til den nye bhg. Mountain buggyen ble ikke brukt da TM hadde sovevogn i den gamle bhg og Emmaljungaen ble brukt hjemme. Så fikk jeg se denne herligheten av en vogn til ei vennine, som er så fornøyd med sin. Så nå gleder vi oss til å bruke den hjemme her, og ikke minst trille med baby når den tid kommer!:-)) Er du mer nyskjerrig, les dette med brukererfaringer og info hos barnevognguiden.no :-)

Dette er et sykeblogginnlegg fra sengen, med iPhone redigerte bilder!;-) Jeg har ligget her i et par dager med feber og det som hører med.. Heldigvis har jeg besteste familien som henter og bringer i bhg og TM er i hundre fordi!:-) Ser frem til at pappsen kommer hjem over helgen!

Fin dag dere!

36 Comments

 1. FruVa Mar 29, 2012

  Så fin vogn :) Vi kunne ikke hatt med slike hjul, da det ikke akkurat blir godt brøyta om vinteren ;) Her blir vi nok å bruke emmaljungaen denne runden også :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Her brøytes det rundt oss, og har hørt med de som har den rundt om erfaringer!:-) Så noen utfordringer kan man møte på, men det tar vi som det kommer!

   Gleder meg til å trille på baby igjen!:-)

   Klem og god dag!

   Reply
   • FruVa Mar 29, 2012

    Det gleder jeg meg til også :D
    I vinter har man vel egentlig ikke kommet seg rundt her med vogn, uansett hva slags hjul den har hatt :P

    Reply
 2. Linn Mar 29, 2012

  Så fin vogn den lille får :) Moro med innkjøp!
  God bedring til deg,håper du kommer deg raskt.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Tusen takk!:-) Gleder meg til å trille en liten igjen som ikke bare skal løpe rundt ;-)

   Og takk for god bedringshilsen!

   Klem til deg

   Reply
 3. Siv Mar 29, 2012

  Så morro med ny vogn!! Og den var veldig fin :) Har selv vogndilla og har akkurat kjøpt emmaljunga scooter til lillemor som “sistevogn”, da Simo’en ble for kort i liggelengde til henne.. Vurderte også simo 124, men fant ut at den ble for stor i bilen- så der er emmaljunga suveren!! Gubben klager over alle 5(!!!!) vognene som står i garasjen, og vil ha plassen tilbake (skjønner ikke det, *ler*), så i helga blir det vognvasking og annonser på finn;)

  God bedring! Greit å gjøre seg ferdig før påska, og så heldig du er som får hjelp med levering og henting;)

  Klems

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Simo124 vognen er et beist å drasse på, så derfor så glad for at vi fikk brio vognen nå som vi kan bruke i påsken og TM kan sove i! :-) Tar minimalt med plass i bilen også, så derfor var det ikke nødvendig å nøle med å selge de andre. De gikk raskt!:-)

   Hihi, kan tro mannen vil ha igjen litt plass!;-) Her har vi hart trehjulingen som har tatt ene boden, og det var på tide å få den unna da den ikke ble brukt :-)

   Fin dag til deg, og takk for godbedringshilsen!:-)
   Klem

   Reply
 4. Alice Kirkhus Mar 29, 2012

  Den vognen likte jeg :) har nesten ikke sett på vogner fra Brio.. Men denne var jo veldig grei

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Ikke jeg heller før hun venninnen min tipset meg!;-) Hverken hørt om eller tenkt tanken. Så er veldig glad for at jeg brukte litt ekstra god tid på å se meg rundt, før jeg besmtete meg. Den kan se stiv og ekkel ut, men har en demping og fasthet jeg ikke har kjent med noen annen vogn. Tilnærmet drømmevognen dette!:-)

   Klem j

   Reply
   • Alice Kirkhus Mar 29, 2012

    Å så bra! ^^, hmm.. fristet litt å gå å se på den i butikken nå ja ^^,

    Reply
    • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

     Vil anbefale det ja!;-)

     Reply
 5. Ena Mar 29, 2012

  VELDIG GODT VALG :)
  Jobber selv i barneutstyrsbutikk og her er denne vognen en favoritt hos flertallet av de ansatte. Tror ikke du kommer til å angre, og håper du finner ut av alle de fine finessene med den etter hvert som du ikke får med MB og i alle fall ikke med emmaen. God påske

  Klem fra Ena

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Ja det er allerede en hel masse jeg elsker med denne som jeg savnet på MB og Emmaljungaen! Bare å kunne klikke alt på plass, så lett den er og så liten plass i bagasjerommet! Det er en fryd i forhold til hva vi hadde :-)) Gleder meg til koselig påske nå, der vi kan trille litt lengre turer og ikke minst til september da baby kommer!

   Takk for koselig kommentar!

   Klem

   Reply
 6. Ingrid Mar 29, 2012

  Ser den har fått fotpose sidane vår var ny, undrast om den kan skaffast separat. Me sakna ikkje det i Oslo, men no på vestlandet er det eit must!
  Gratulerar, forresten!! Herleg når det er nytt!!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Ja, fotpose er vel noe av det nye – veldih glad for det da vi brukte det på Emmaljungaen hele tiden!:-) Vet ikke om det kan fremskaffes separat.. Iallefall ingenting som tilsier at det ikke kan brukes på de eldre goene da man knepper fast den enkelt i kalesjen!

   Klem

   Reply
 7. Therese Mar 29, 2012

  Og jeg som trodde jeg var tidlig ute med å skaffe babyutstyr.. Hehe;) jeg skjønner du gleder deg masse, det gjør jeg også. Jeg tror vi ender opp med brip happy, marineblå, men er ikke helt sikre enda. Vi har bare tittet på nett, ikke prøv i butikk.. Jeg er bare i uke 22, så vi har god tid enda;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Hihi!:-) Når vi likevel måtte ha en ny vogn etter å ha solgt kjøpte vi med alt vi trenger i samme slengen så jeg fikk rabatt!;-) Anbefaler å prøve, det gjorde vi!

   Blir stas!:)

   Klem

   Reply
 8. June Mar 29, 2012

  Brio GO har vi også hatt til minstemor her, og vi har kun hatt den vogna gjennom hele vognperioden! *dåne*
  Med poden byttet jeg hele tiden.. Var alltid noe galt :P

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Godt flere er fornøyde!:-) Var også godt å se at vår lange toåring (98cm) fikk god plass i go’en og kan sove i den så vi slipper drasse hjem den store simoen hver helg fra bhg!:-)

   Fin kveld!

   Klem

   Reply
 9. siv Mar 29, 2012

  Fin vogn den lille får:) God bedring Jorid:)

  Klem

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Takk, gleder meg veldig!:-) Også får vi brukt den før til 2 åringen!

   Takk, sengeliggende i hele dag – og feberen forsvinner ikke. Lille på overnatting til farmor og farfar så det er stas :-)

   Klem

   Reply
 10. Bine Mar 29, 2012

  Lekker jorid ;) du blir nok kjempefornøyd :-D fikk lyst på grå jeg nå, haha!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Ja, virkelig lekkerbisk!! Angrer ikke et sekund, og grå er lekker :-))

   Reply
 11. Mari og Lillegutt Mar 29, 2012

  Kjempefin vogn :D Så kjekt med helt ny å da :D God bedring til deg :) Klem

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 29, 2012

   Takk!:-) Ja, det var mulig da vi fikk solgt de andre – blir så kjekt å bruke.

   Takk, god kveld:-)

   Reply
 12. Hanne Mette Mar 29, 2012

  Kjempefin vogn. Tenker det blir stas å trille ny bebis i den etterhvert. :) Her nærmer vognperioden seg slutten. Marius blir jo 3 år til sommeren og vil helst gå selv. Blir veldig rart etter å ha trillet vogn kontinuerlig de siste 8,5 årene…
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Hanne Mette

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 30, 2012

   Takk vennen, det blir stas – og spennende :-) Thea går mye selv, men fint å ha med som avlastning og til å sove i. Blir nok vogn i noen år til her!;-)

   Fin helg, og god påske !!

   Klem

   Reply
 13. Anita Mar 29, 2012

  Så ut som en god vogn fordi den kan brukes på flere måter.

  Vi var så opptimistiske da vi fikk nr 3 mens nr 2 bare var 1 1/2 år, at vi trodde vi skulle klare oss med en Simo duovogn, og en enkel trille. Vi tenkte jo at de kom jo ikke til å sove samtidig, så derfor kunne de bruke vogna “på skift”. Første turen vi hadde ned til byen for å trille tur (på påskeaften) var nr 3 bare en uke gammel, så sovna selvfølgelig begge to i bilen ned til byen. Jeg har bilde av at de ligger begge to, tett i tett i Simo-vogna. Første dag etter påskeferien som butikkene var åpne igjen, var jeg nede og kjøpte en tvillingvogn. Morsomt å se bildet jentene idag og lure på hva i all verden vi tenkte på :-)

  God bedring til deg

  Klem

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 30, 2012

   Ja, et stort pluss at den kan brukes på flere områder! :-) Og enkelt med klikksystem.

   Hihi, jeg hadde bok gått for en tvillingvogn også hvis TM har vært yngre. Men hun blir 2 år 9 mnd når baby kommer så regner med det ikke er så mye dupp på henne da, og om det er så skal nok det gå bra og sjonglere!;-) Tvillingvognene er kjempekjekle når de er tette ser jeg flere som har.

   Fin dag, klem J

   Reply
 14. Tonje Mar 30, 2012

  Fin vogn!
  Ønsker deg riktig god bedring, kjære du. Har ligget strak ut selv halvannen dag og det er så deilig med stigende form og komme seg på beina igjen.
  Ønsker deg ei god helg og en fin påske
  Klem Tonje

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Mar 30, 2012

   Takk vennen, fortsatt sengeliggende – men kjenner at feberen er forbi! Håper dagen bringer med seg litt mer energi nå ;-)

   Ønsker deg en god helg og god påske!!

   Klem

   Reply
 15. Frulykkelig Apr 07, 2012

  En flunkende ny vogn er lykke det, gratulerer, den var NYDELIG!

  Reply
 16. Linn Feb 07, 2013

  Er du fornøyd med vogna, Jorid?

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Feb 07, 2013

   Hei Linn!

   Åh ja, veldig! Ikke nå særlig nu på vinterføre med små hjul – men 2013 modellen har komme så man kan kjøp på ekstra vinterhjul. Lett, tar lite plass i bilen, vare leng da aportsdelen e lang i ryggen, kan bruk bilstolen på den osv. Så ja, anbefales veldig :-))

   Reply
   • Linn Feb 07, 2013

    Den virker veldig lett. Hvor kjøpte du den? Det er vell greit å ha ekstra vinterhjul til vinteren da. Jeg får jo i Juli. Greit å se på andre bilder enn de som er tatt av produsenten også ;) Syns den virker litt lett og grei enn mange andre tunge og store barnevogner…

    Reply
    • Jorid // noepahjertet.com Feb 07, 2013

     Bestillte den på Brio Magneten- bag, sportsvogn og bilstolen! :-)

     Ja, har hatt to vogner før denne; emmaljunga mondial og mountain buggy – dette er absolutte favoritt!! Og man triller jo ellers ikke i dypsnøen uansett – iallefall ikke jeg.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *