TEA TAGS // DIY

jorid kvam

Gjør det personlig og enkelt, lag egne tags til teposene. Gjestene dine vil sette pris på små egne lapper, og det eneste du trenger er tykt papir, printer og laste ned malene hos fineste Lena/Konfettiform. Jeg brukte fotopapir jeg hadde liggende, og printet ut malene. Tok av de originale tagsene på teposene, og stiftet fast nye.

I love it!

Fin tirsdag!

5 Comments

 1. Bella Mar 13, 2012

  Jeg DIGGER disse hjemmelagede teposetagsene. Jeg husker sist gang du blogget om disse. Jeg lagret fort idèen din i hodet, og sa at dette må jeg prøve. Takk for linken! :) Glad tirsdag til deg! Klem

  Reply
 2. Julie Mar 13, 2012

  Litt på etterskudd, men gratulerer så mye med graviditeten!! Hipp Hurra! Håper formen er på topp og at den holder seg slik hele svangerskapet. Jeg var litt før deg i forrige svangerskap og har kommet litt lenger enn deg denne gangen (er 19 uker på vei), så det er ekstra morsomt å følge deg :)
  Klem

  Reply
 3. Kristin Mar 13, 2012

  Stilig! Elsker slike detaljer som gir det lille ekstra:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  Reply
 4. Ingeborg/minkreativehverdag Mar 14, 2012

  For en koselig ide, den skal jeg prøve:)

  Reply
 5. Anita Mar 14, 2012

  Disse tepose-tagsene ser både søte og kule ut på en gang.
  Dette må jeg prøve :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *