Alt er ikke bare sort / hvitt

jorid kvam

Jeg har vært i en veldig sort/hvitt periode, og derfor kom utfordringen til NIB perfekt synes jeg. Dette er bilder fra vår/sommerstuen vår, med lilla puter, hvite puter og ikke de skarpe sorte som vi har har brukt ellers. Bildene tok jeg i fjor sommer, og jeg kjenner det kribler etter å få inn litt farger nå sammen med det sorte vell og merke! ;-)

Håper dere nyter dagene, kanskje er dere på påskeferie? Jeg har noen få jobbdager, mannen kommer hjem tirsdag og onsdag tar vi ferie! HURRA, jeg gleder meg! :-)

Fin kveld!

12 thoughts on “Alt er ikke bare sort / hvitt

 1. Så fint:)
  Jeg er og veldig sort/hvitt, men er og glad i farger:)
  Kjekt og kunne ha en base, og å bytte litt på fargene ♥

  Ha en fin fin kveld:)

  • Sort/hvitt blir nok kanskje basen til sommeren i år, så blir det vel en del farger!:-)) Alle farger passer så fint med sort/hvitt base!

   God påske vennen, klem

 2. Her går det også i sort og hvitt, men de lilla putene dine lokker frem fargelysten her også! Likte veldig godt lampen som står på det hvite bordet, den med dråpeformet fot. Hvor har du kjøpt den? Ha en fortsatt fin dag. Klem

  • Ja, farger er fint! Blir nok litt skarpere farger i år tenker jeg enn ifjor som her.

   Den er kjøpt på Kremmerhuset for en del år siden! :)

   God påske!
   KLEM

 3. er selv veldig glad i sort og hvitt, men elsker pastellfarger så det blir det en del av her nå som det vårnes

 4. Kjempe flotte bilder :)Trivelig sofakrok. Jeg har jo fjernet alt som har vært sort her for ett år siden, da jeg var helt oppslukt i shabby chic, og ville ha alt i hvitt. Men, typisk meg så går jeg lei, og vil forandre, etter en del flotte bilder, hos deg bla, har jeg nå fått lyst til å bringe litt av det svarte inn igjen, på småting:)Det er jo så stilig. Men, nå er jo svart den nye hvite har jeg fått med meg så. Jeg forelsker meg jo i alt :) Håpløst tilfelle. Jeg er fast følger på bloggen din, og du inspirerer meg veldig.

  Jeg har forresten en giveaway på bloggen min nå, hadde vært hyggelig om du ville delta, og kanskje du vil linke til giveaway’n/bloggen min? :)

  Klem Anita :)

 5. Jorid, du har det så nydelig! Syntes dette var et flott bidrag, håper det går videre i konkurranse!

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>