Baby boy?

jorid kvam

Jeg undrer sånn, på hva som skjuler seg i magen – jeg har liksom en magefølelse, at vi kanskje skal få en lillebror? Dette svangerskapet har vært stikk motsatt enn det jeg hadde med TM. Med henne var jeg kjempedårlig de første tre mnd og sykmeldt fra uke 17 pga bekkenløsning ut svangerskapet. Denne gangen er liksom alt så mye lettere!

Derfor klarer jeg ikke helt se bort fra fine gutteklær, som TM nå kan bruke – som også kanskje en lillebror kan arve! Synes blått er så fint på jenter, alt trenger ikke være sukkersøtt og rosa. Dette settet med kløverundertøy fra hollys er så fint at et blått sett måtte bare bli med hjem til oss, fra epleskrinet.

Du som har både gutt og jente, var svangerskapene forskjellige? Hva sa magefølelsen? :)

Fin kveld!

23 Comments

 1. manuela Apr 16, 2012

  Så spennende!!
  Jeg lurer også veldig på hva som er inni min.
  Vet ikke om jeg klarer å ikke vite hva det er….
  Så spennende, hehe. Skjønt babytøy er dette.
  klem m

  Reply
 2. Guttemamma/Anette Apr 16, 2012

  Hi hi, spennende det der!! BLir herlig uansett!! Jeg var mye mer kvalm med tredjemann, enn med de to første…,men alle tre er jo gutter:-) . Jeg tror egentlig veldig på det med magefølelse med det meste i livet,men hadde ikke noen spesiell følelse for kjønn i svangerskapene.
  Stor klem♥

  Reply
 3. Lise R.N. Apr 16, 2012

  Her var svangerskapene ulike, og jeg har to gutter… ;)

  Reply
 4. MissMette Apr 16, 2012

  Hei Jordi :)
  Blått er en nydelig farge, både til gutt og jente ღ Spennende tid for deg og dine – følger med her selv om jeg ikke legger igjen så mange kommentarer :) Håper du har det bare fint, og koser deg… Nydelig bilder i innlegget under her, og så fine ting fra TineK – ønsker meg noe av det samme som her ja :) Alltid koselig å titte inn her til deg, mange flotte innlegg og bilder… Ha en fin kveld videre, og uke… Klem fra Mette

  Reply
 5. Mia Apr 16, 2012

  Jeg har en gutt og venter jente denne gangen, og dette svangerskapet har vært mye tøffere enn det forrige med hyperemesis og noen runder på sykehuset. Nå er det heldigvis bedre (27 uker) og vi gleder oss veldig til å få en liten lillesøster i hus. Kjønn spiller ingen rolle, men det er veldig stas med en av hver. Magefølelsen sa gutt forrige gang, og det stemte, og denne gangen var jeg sikker på at det at det var jente, og jammen stemte det denne gangen også :)

  Reply
 6. Fruen i Nord Apr 16, 2012

  Jeg hadde et veldig fysisk lett svangerskap, og fikk jente, så tror heller du skal stole på magefølelsen enn svangerskaps-skavankene;)
  Gleder meg uansett stort på dine vegne!
  Heldige dere er:)
  Ha en strålende ny uke!
  Klemmer, Fruen i Nord

  Reply
 7. June Apr 16, 2012

  Med eldste som er en gutt var jeg kun småkvalm de første 12-13 ukene, og bekkenløsningen slo inn i uke 30 eller noe sånt.. Frisk og fin ellers..

  Med minstemor var jeg kvalm og kastet opp fra dag en, ekstrem svangerskapskvalme som varte i 9 mnd.. Sykemeldt pga bekkenet fra uke 8 og hele svangerskapet var et helvete fra start til slutt.. Noe som også er en del av grunnen til at vi ikke skal ha flere her..

  Nei, gutter er visst enklest, både inni magen og utenfor ;)

  Reply
 8. Stine Apr 16, 2012

  Spennende!
  Hadde guttefølelse i starten av dette svangerskapet, men ul viste jente og svangerskapene var de samme i grunn. Men som regel så stemmer nok magefølelsen vil jeg tro :)

  Reply
 9. Nina Apr 16, 2012

  Her var sv.skapene forskjellig om det var gutt eller jente. Mer kvalm med gutt, lyst på sjokolade med gutt – frukt med jente, osv osv… forskjellig var det i alle fall, magen var og forskjellig.

  Reply
 10. Sofie Apr 16, 2012

  Jeg har foreløbig bare èn (i magen) men tror at det går an å merke forskjell. Og jeg er så enig med deg; jenter kan absolutt bruke blå! Jeg har nesten ikke kjøpt noe rosa til lillejenta vår, men hun har arva mye rosa, så helt fritt blir det nok ikke.. ;)

  Reply
 11. Niccos Hus Apr 16, 2012

  Hei!

  Mitt første svangerskap var det aller beste, litt småkvalm men helt fin form, det ble jente!
  Så de to neste var rett og slett helt grusomme, sykemeldt fra uke 7, lagt inn på sykehus, Fenergan (kvalmestillende) intravenøst, veldig like svangerskap, det ble henholdsvis jente og gutt!
  Vi visste ikke hva nr 1 og 2 ble, men 3 mann, da spurte de om vi ville vite (de så det så godt) og det var jo litt artig også da, og vite!
  Når det gjelder fødslene så ble jeg satt igang med de to første (14 dager og 12 dager over tida, men tredjemann han kom helt av seg selv 7 dager over tida….men det er vel noe i det de sier at tredjemann er en luring!
  Kos deg videre og nyt tilværelsen, jeg følger med!
  Klem Nicco

  Reply
 12. Jannicke Apr 16, 2012

  Magefølelsen kan jo stemme:) har du prøvd den kinesiske fødselskalender. se om den stemmer med Thea, så kanskje du får en indikasjon på det kan være gutt eller jente…Denne metoden er jo ikke 100%, men har ofte riktig! Blått er flott til jenter ja, jeg er veldig glad i rosa og lilla, men har også lagt min elsk på blå i alle varianter og mint!…Elsker mint til jenta vår:)

  Ha en fin kveld!

  Reply
 13. Siv Apr 16, 2012

  Blått er nydelig til jenter- jeg har masse blått til lillemor. Egentlig har jeg rosaangst, men når jenta digger Hello Kitty, passer jeg på at noe blir i blått også da;)

  Jeg hadde egentlig ganske like svangerskap. Var ikke kvalm verken med gutten eller jenta. Kanskje litt antydning de aller første ukene med gutten, men det slo aldri til…

  Bekkenløsninga kom til nesten samme tidspunkt med begge, og var delvis sykmeldt fra rundt uke 20 på begge.

  Når det gjelder den feelinga, var jeg ganske sikker på at førstemann var gutt- og det stemte jo. Når jeg ble gravid igjen, var jeg mer usikker. Magen var annereldes, og det føltes egentlig annerledes, uten at jeg kan sette ord på det…Og jaggu ble det ikke jente;)

  Spennende tid framover, nyt nyt nyt!!

  Reply
 14. Nina Apr 16, 2012

  Blått er fint til både jente & gutt – og denne var jo nyydelig. Har faktisk klikket hjem maken til min lille frøken.

  Jeg har to jenter, med helt like svangerskap. Omtrent helt uten symptomer med begge to. Og magefølelsen… Med nr. 1 var jeg 100% sikker på gutt, men det var jente. Med nr.2 var jeg sikker på jente, da svangerskapene var så like – og det var det.

  Blir spennende å se!

  Reply
 15. Fabrikken Apr 16, 2012

  Ja det er veldig spennende – klarer nesten ikke vente med å hilse på lille inni der ;)

  Var det samme med meg – med første (jente) var jeg også sykemeldt fra ca uke 13 med kraftig bekkenløsning, alt var vondt og stritt.
  Med nr 2. (gutt) hadde jeg ikke en eneste plage.
  Og nå, med nr 3. som også er gutt – har jeg heller ikke hatt noen bekkenplager, utenom et par-tre ukers tid for noen mnd siden, men det gikk heldigvis fort over (pjuh:). det kan jo være tilfeldig, det vet man jo aldri.

  Enig i at blått er kjempefint til jenter. Jeg er også blitt flinkere til å kjøpe klær som kan arves videre – og ikke bare rooooosa :)

  Ha en fin kveld

  Klem Lene

  Reply
 16. Hanne Mette Apr 16, 2012

  Skjønner nesten ikke at du klarer å ikke vite jeg altså. Jeg hadde jo blitt helt tullerusk av spenning…
  Gleder meg til å se hva som gjemmer seg i magen din. :)
  Ha en fin kveld.
  Klem

  Reply
 17. Pernille ulrikke Apr 16, 2012

  Jeg var også utrolig dårlig da jeg fikk jenta mi. Men samtidig var svigerinnen min enda dårligere og hun fikk en gutt! ;-) Men jeg har hørt om flere som har både jente og gutt som syntes at svangerskapetene har vært veldig forskjellig og at de har fått dilla på HELT andre ting med det motsatte kjønn..

  Men noe som har vært skremmende riktig er disse kinesiske fødselskartene hvor man går utifra alder og hvilken mnd man får barn i. Det har stemt på meg og alle rundt meg.. sjekk det ut:

  http://mammanett.no/graviditet/myter/kinesisk_foedselskart

  Reply
 18. Renates hjørne Apr 16, 2012

  Det er spennende ;) Jeg har bare ei så kan ikke hjelpe deg der. Men jeg og min bestefar var de eneste som trodde det var ei jente. ALLE andre trodde det var gutt pga magen og plagene jeg hadde.

  Klem fra Renate

  Reply
 19. Silje Apr 17, 2012

  Jeg har en av hver og er gravid med nr.3 nå.I det 1.svangerskapet var jeg uggen ca de 3 første mnd,og MÅTTE ha mat med en gang jeg kjente sultfølelsen,måtte spise ca hver 3.time ellers ble jeg kjempe dårlig.Ble jente den ganga.Nr 2 var gutt,ikke dårlig da.Denne gangen var jeg helt lik som med førstemann og var sikker på det var ei jente-det magefølelsen også sa,men på ultralyd viste det seg at det var enda gutt.Bekkenløsningen har kommet tidligere og blitt verre for hver graviditet.Blir jo spennende for dere å se hva det blir,dere er gode som klarer og vente :)

  Reply
 20. Mona Apr 17, 2012

  Så spennende!! Jeg har en av hver, og har hatt to helt forskjellige svangerskap. Her stemte også magefølelsen med begge :) Hvis vi bestemmer oss for nr tre en gang, så har jeg bestemt meg for å ikke vite kjønnet på forhånd – det må jo være utrolig spennende å ikke vite!

  Reply
 21. Hildemor Apr 18, 2012

  Ja det er noe med den magefølelsen. Mye riktig i den! Hadde 2 gangske like uproblematiske svangerskap, men fikk 1 av hver.Herlig!!! Min morfar kom ved begge anledninger bort til meg og fortalte hva det ble, for det hadde han drømt og det ville stemme….og det gjorde det også! ….det er mer mellom himmel og jord enn vi vet!!! Kos deg videre i svangerskapet og lykke til!!!

  Reply
 22. Kristin Apr 18, 2012

  Så spennende å ikke vite! Det tror jeg ikke jeg ville klart frivillig:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 23. Anja Apr 19, 2012

  Jeg hadde et supert første svangerskap. Var ikke kvalm overhodet, og formen ellers var fin. Magefølselsen sa jente, og det stemte. Men nr 2 ble jeg skikkelig dårlig. Var ikke bare morgenkvalme for å si det sånn, nei jeg var kvalm og uvel 24 timer i døgnet. Det ble i lengden veldig slitsomt når man allerede hadde en man måttte løpe etter. Det var en gutt som kom ut;)

  Så deilig at formen din er fin!

  Klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *