Frokostid.

(c) jorid kvam

Jeg og TM er hjemme alene, og i morges fikk jeg god hjelp til å dekke bord. Hun synes det er så stas å hjelpe til, og da premien er kakao (som forsvinner før jeg får tenkt meg om;)) er det en perfekt start på lørdagen. Gråtass på sengen og slumring for mor, gir også ekstra med energi. Vi gleder oss veldig til pappa kommer hjem torsdag!

Det er regn i luften, men vi skal kle oss i regnklær og tusle ut en tur.

Ønsker dere en finfin lørdag!

6 Comments

 1. Zara Apr 21, 2012

  Heisann

  Så koselig ut det gitt :-)

  En ting jeg vil gjerne kommentere er bildene dine..du er flink å finne vinkler og slikt og du tar fine bilder….men du gjør de så lyse at det hvite er helt utbrent og ofte er det vanskelig å tyde hva som er på bildene. Noe å tenke på kanskje.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Apr 21, 2012

   Hei, og takk for tilbakemelding! Jeg synes det er spennende å leke med lyset, da også gjøre de så lyse at det hvite blir utbrent. Så ofte er det meningen, gjerne for å gjøre bildene mer uskarpe og ikke alltid man ser det tydelig!;-)

   Men jeg skal ta det til meg, og tenke på det!:-)

   Ha en fin dag!

   Reply
 2. beate Apr 21, 2012

  Herlig morgen!!

  ønsker dere en god helg

  klem

  Reply
 3. anine Apr 21, 2012

  Ha en herlig lørdag:):)
  Klem fra Anine

  Reply
 4. Tonje Apr 21, 2012

  Deilig!
  Ha en super lørdag!

  Klem T

  Reply
 5. sigrid Apr 21, 2012

  For ein flott start på helga!

  Kos dokke masse!

  klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *