Kakaoögon.

jorid kvam

Jeg er veldig glad i bildet hengende i den ene stuen, kakaoögonen som er designet av Olle Eksell. Mannen i huset er ikke så begeistret for de, men må de være det om alt innenfor disse 4 vegger da? Han har vent seg på de tror jeg! ;-)

To nye blogger har fått nytt bloggdesign også ila de siste dagene, naturligglam.com og macmatre.com – anbefaler dere å ta en titt, kjempeflotte jenter jeg har vært heldig å jobbe med.

Ønsker dere en fin kveld!

4 Comments

 1. Katrines Interiør Apr 13, 2012

  Synes bildet er utrolig kult, det gjør mye ut av seg på veggen! :)
  God helg til deg Jorid! :) Klemmer

  Reply
 2. Sofie Apr 13, 2012

  Så fine design du lager! :) Lager du for alle bloggplattformer? Og hvor mye tar du for et design? Jeg pønsker litt på et nytt et, men er ikke så veldig stø selv. Bruker evigheter på å endre bittelitt.. :)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Apr 13, 2012

   Tusen takk Sofie! :) Jeg lager bare wordpressdesign,og har desverre ingen erfaringer med blogg.no. Men skulle du ønske over på wordpress noen gang, så si gjerne ifra ved å sende meg en mail så skal du få priser o.l.

   God helg!

   KLEM

   Reply
 3. Ekte Interiør Apr 13, 2012

  Hihi så artig! Dette vekker barndomsminner for meg, “Ögonkakao” gjorde vi varm kakao av før. :) Lurer på om kakaopakkene i Sverige heter så fortsatt, jeg husker ikke helt. Artig bilde var det i hvert fall. God helg! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *