Monday love

Foto: Daniella Witte via Sköna Hem

Fantastisk inspirasjon på en ellers grå mandag. Sort, hvitt og grå – kjøkkenet og spisestuen er iallefall favoritter. Slike fliser ønsker jeg på veggen jeg også sammen med en stor industri komfyr – synes det er så stilig!

Ang. giveawayen under: Jeg har endret mulighetene for å sanke lodd i min giveaway, da dette med å bruke facebook knapper til å dele og like innlegg strider med facebook sine retningslinjer. Det var en dum feil fra min side, og beklager til dere som allerede har deltatt (deres kommentar gjelder selvfølgelig!). Derfor velger jeg å endre betingelsene for å delta, og det eneste man trenger å gjøre er å skrive en kommentar og fortelle om din fjellby-favoritt. Siden dette var min tabbe vanker det er ekstra premie, og alle får 2 lodd ved å skrive én kommentar!

Fin mandag!

3 Comments

 1. Anita Apr 30, 2012

  Helt enig, gode inspirasjonsbilder på en ellers grå mandag (her i Tønsberg også).
  Her står rydding av soverum etter ommøblering på planen. Måtte bare ta en liten bloggerunde først. (dvs utsette ryddingen et par minutter til)

  Ha en fortsatt god mandag :-)

  Klem

  Reply
 2. aNETTE Apr 30, 2012

  Monday inspiration :) Trenger ofte litt ekstra inpirasjon på mandager ja, særlig på en slik grå og trist en som i dag ble..herlige bilder :)

  Reply
 3. Myke minutter Apr 30, 2012

  Jeg simpelthen elsker bildene fra dette huset og kan ikke se meg mett på de :) En stor inspirasjon! Vi har jo liknende mørkt gulv som Daniella Witte har bl.a i sin spisestue og jeg synes det er en knallstillig kontrast til hvite vegger :) Ønsker deg og dine en super 1.mai! Klemmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *