Sparkling.

jorid kvam

Sparkling eyes kanskje? Iallefall synes jeg øynene til TM er de fineste, hihi. Men det jeg ønsker å nevne, er at jeg har lagt min elsk på 80-tallets store fenomen som er kommet tilbake igjen – kullsyremaskin. Jeg har aldri likt farris, men har sansen for bris og olden sitt kullsyrevann. Da jeg var hos ei vennine fikk jeg smake og se hvordan dette fungerer og jeg ble solgt. Så kjekt og enkelt, kaldt sprudlevann i kjøleskapet og jeg foretrekker en dråpe med sitron.

Ønsker dere en fin kveld, jeg skal designjobbe! :-)

5 Comments

 1. Stine Apr 10, 2012

  Enig med deg :) Kjøpte en til permisjonen med Tuva som har blitt flittig brukt.

  Reply
 2. Anne Grete Apr 10, 2012

  Ei i barselgruppa har en sånn, det er såå godt :)

  Nydelig bildet av tøtta di ;)

  Reply
 3. Camilla Apr 10, 2012

  Hei:)
  For ein herlig blogg- nyydelige bilder..just the way I like it;) Legger meg til som følger!!!
  Velkommen innom min nye blogg:)

  Camilla

  Reply
 4. Jorunn Apr 11, 2012

  Har veldig lyst på kullsyremaskin selv :)
  Synes det er så frisk og godt med sprudlevann!
  Hvilket merke har du kjøpt?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Apr 11, 2012

   Vi kjøpte den på Kitchn til 799,- AGA tror jeg det er! :) Veldig fornøyd!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *