The letter A

jorid kvam

Jeg måtte innom en av mine favorittbutikker i Oslo, som er ting. Jeg kan gå og se i den butikken i evigheter, og det er så mye som jeg skulle ha fått med meg. Men pga kun håndbagasje (kanskje smart?) så ble det med 3 stk kopper, med typografi laget av Arne Jacobsen. Jeg har lagt min elsk på disse fra første gang jeg så de, og hjem ble bokstavene B A D med – og gjett hvor de skal stå? ;)

Inntil videre har den ene koppen fått plass ved kaffemaskinen, tror jeg må ønske meg en kop med S på for sukker – som kan stå sammen med resten av sakene på benken. Sort/hvite detaljer er så fint synes jeg!

Ønsker dere en finfin mandag! :)

8 Comments

 1. Anne Grete Apr 16, 2012

  Kjempestilig!! Hvor ligger ting hen? Tror ikke jeg har vært der.. ;)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Apr 16, 2012

   Der må du jammen innom Anne Grete – ligger i Akersgata 18! :) En av favorittene, SmåTing ligger også der!

   Ha en fin dag søte!

   KLEM

   Reply
 2. Anne Apr 16, 2012

  De koppene er flotte !!
  Ha en fin mandag og uke i vente :)
  Anne

  Reply
 3. Helene Apr 16, 2012

  Nydelige bilder!
  Har ein del slike kopper på ønskelista mi sjølv, så ein tur på ølen møbel ligger i planane :)

  Ha ein super mandag!
  Klem Helene

  Reply
 4. Natalie Apr 16, 2012

  De koppene er råkule, jeg tror jammen jeg må kjøpe en A selv, da samboeren sier han er den eneste i hjemmet som ikke har fått sin bokstav på utstiillng ;) hihi. Du har fått en award fra meg:)
  Klem Natalie

  Reply
 5. Myke minutter Apr 16, 2012

  Elsker Ting og de koppene :) Tror jeg må kjøpe hver sin melaminkopp med forbokstaven til hver av barna. Ha en herlig ukestart! Solskinnsklem fra Miami

  Reply
 6. Renates hjørne Apr 17, 2012

  Jeg ønsker meg også slike kopper :) Lyst på 3 stk med forbokstavene våres til tannbørster på badet ;)

  Ønsker deg en nydelig dag videre.
  Klem Renate

  Reply
 7. […] blitt utvidet med en boktav til, S for sukker. Superfin sukkerkopp, som passer perfekt på kjøkkenbenken og på bordet ved frokosten. Sukker i teen, det er et must for søtmons som meg, helst […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *