Begynner å ta form

(c) jorid kvam

Endelig har vi begynt å flytte inn på rommet til TM – etter mange dager med tørke-, lufte-, herdetid! Litt etter litt kommer ting på plass, og i morgen tenkte jeg og få sammen en expedithylle, få på plass leker og noen rammer på veggen. Kanskje blir det duket for å vise dere hele rommet også, vi får se.

Mine kjæreste er dratt ut til svigerforeldrene på feriehuset, jeg skulle egentlig være meg – men kjenner at jeg har behov for litt alenetid, og blir derfor hjemme i helgen for å sysle med mitt! Egentid er gull verdt, og spesielt nå som kroppen bærer på så mye mer enn bare meg selv er det fint å bare kunne være seg selv en gang i blant…

Fin fredag dere,

8 Comments

 1. Sofie May 18, 2012

  Det blir så gøy å se! Stilig gynge-elg :D

  Reply
 2. cathrine aksnes May 18, 2012

  glede mæ t å sjå resten. god helg å kos dæ heim <3
  alenetid e gull ja… d e sjelden her i huset..
  ein gang vil æ å prøv d ;)

  Reply
 3. Atelier Kari May 18, 2012

  Flott med elgen som titter fram! Litt mindre skummel en de jeg har på besøk utenfor Atelieret om dagen. Ha en flott helg med alenetid! Her på Finnskogen er det full rulle med Åpent Atelier og Kulturruta i Grue.

  Reply
 4. Siw Aina May 18, 2012

  Gleder meg til å se. Sneakpeaken er lekker så det lover godt :)

  Reply
 5. Stine May 18, 2012

  Spennende å se!
  Kos deg alene i helgen Jorid! Det er viktig og godt å ta slike pauser i hverdagen.

  Reply
 6. ANETTESHUS May 18, 2012

  Gyngeelgen er superkul!! Og lampen?! LIKER :))

  Fortsatt fiiiin helg!
  KLEM KLEM

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 18, 2012

   Lampen, den nye lekkerbisken til Ikea fra ps 2012 kolleksjonen ;-)

   Fin kveld vennen!;-) <3

   Reply
 7. Kristin May 18, 2012

  Ååå som du terger med slike nydelige fine drypp – gleder meg masse til å se mer:)
  Egentid er kjempeviktig og veldig deilig!:) Blir som regel ikke hele døgn på meg men en time eller to fra tid til annen er veldig deilig det også:)
  Kos deg!
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *