Bokinspirasjon

(c) jorid kvam

Jeg er glad i å lete inspirasjon, men er blitt litt mettet av interiørblader for tiden. En bok jeg ikke har gått lei av enda er boken naturligvis, som jeg kjøpte hos hviit.no på førjulstreffet. En bok spekket med inspirasjon, og nydelige bilder. Anbefales på det varmeste! Har du noen interiørbøker du aldri blir lei av ? Kom gjerne med tips!

En superkoselig kveld igår etterfølges av familielørdag til svigerfamilien!

Ønsker dere en fin lørdag,

3 Comments

 1. Eline May 26, 2012

  Jeg elsker bloggen din! Så vakker og inspirerende. God helg! :-)

  Reply
 2. Helen May 26, 2012

  har ikke hatt gleden av å bla i denne boken men utfra bildene du viser så er det absolutt en bok jeg kunne tenkt meg, kanskje til bursdagen min om en mnd, det er lov å håpe?

  Reply
 3. Kjersti May 28, 2012

  Denne står høyt på ønskelisten hos meg også! Verken boken til Slettvoll eller Hennie Interiør går jeg lei. Rene og klassiske interiør jeg ikke får sett meg mett på. Klem Kjersti

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *