Enkel, ren og pen

Foto: Tonje Boganes/dagdrømmeren

Jeg ønsker meg en corokia plante, som fineste Tonje har fått seg. Så enkel, ren og pen – var bloggeplanten her for en tid tilbake, men jeg havnet ikke på den bølgen den gangen. Jeg må på vift, for å se om jeg finner en på noen av hagesentrene i byen! :-)

Jeg vil samtidig anbefale bloggen til Tonje – Dagdrømmeren – jeg blir glad av å lese de gode tekstene, se de flotte bildene og få et glimt av hverdagen. En ordentlig going av en blogg, jeg setter stor pris på!

Fin fredag!

11 Comments

 1. Tina May 04, 2012

  En sjarmerende og fin plante, var innom hos meg også den, men…. Superfine tinek-varer som jeg liker bare mer og mer. Får liksom ikke nok:)

  God fredag og nå tar helga snart til igjen, herlig:)

  Reply
 2. STYLIZIMO May 04, 2012

  Ja, de er så fine! Jeg har lyst på en jeg også. Den forrige jeg hadde døde før jul dessverre. Har ikke sett så mange siden i grunn…

  Ellers er jeg helt enig at Tonjes blogg er fantastisk. En flott hjem til inspirasjon.

  Øssker deg en strålende fin helg, Jorid!
  Sender deg en STOR klem fra Drammen :)
  Nina

  Reply
 3. Myke minutter May 04, 2012

  Enig i at Dagdrømmeren er en superlekker og fin blogg! Corokia planten likeså, endelig har min lokale Mester Grønn tatt de inn. Etter at jeg hadde lett i halve Oslo i et halvt års tid, føltes det som :) Ha en herlig helg! Klemmer

  Reply
 4. Tonje May 04, 2012

  Skjønne Jorid, tusen hjertelig takk for gode ord og link. Jeg tror du finner disse corokiane hos mester grønn. De selger dem i ei leirkrukke. Jeg plantet den om i tine k krukka mi:)

  Håper du er i god form. Husker jeg var veldig sliten da jeg gikk gravid med Ella (andremann). Fikk ikke så mye tid til hvile da..

  Ønsker deg ei riktig god helg. Utrolig mange nydelige innlegg nedover her hos deg. Jeg har vært så travel i det siste, og litt forkjøla, men er i toppform nå, derfor har jeg nesten ikke vært ved datamaskinen forutenom å poste noen innlegg. De neste ukene har jeg god tid, da gleder jeg meg til å titte litt rundt hos bloggene jeg følger. Finner alltid så mye inspirasjon der. Her hos deg også. Liker alltid å titte innom deg!

  God klem
  Tonje

  Reply
 5. Whitebite May 04, 2012

  Dagdrømmer Tonje er en av mine favoritter!
  God helg Jorid:)

  Reply
 6. SignePling May 04, 2012

  Har enda ikke sett disse her oppe i det høye nord, ellers hadde jeg nok hatt en for leeenge siden!

  Og helt enig – Tonje er superflink og tar helt herlige bilder :)

  Finfin fredag til deg,
  Signe

  Reply
 7. Marianne Emine Wiseth May 04, 2012

  Plantene er råkule. Jeg kjøpte min på Hageland på Nesset, men usikker på om de har de ennå :-) God helg

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 04, 2012

   Ah, takk for tips Marianne! :)) Nå ble jeg glad og vet akkurat hvor jeg skal på besøk i morgen!

   Fin helg til deg og dine!

   KLEM

   Reply
 8. Helen May 04, 2012

  jeg husket jeg ønsket meg denne planten så veldig her tidligere men den var utsolgt overalt og har i ettertid glemt den helt ut, men den er så stilig at jeg bare må ut å få kjøpt meg en før den blir utsolgt igjen

  Reply
 9. Anne Grete May 06, 2012

  Hei kjære du:)
  Jeg så iallefall denne fine planten på Steinkjer nettopp.
  Husker ikke navnet på butikken, men en nydelig interiør/gave/klesbutikk i kongensgate.
  Klem i sola.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 06, 2012

   Ah, takk vennen! :) Skal ta en runde, fikk tips om Hageland også!

   Fin uke til deg!

   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *