Goldilicious

(c) jorid kvam

Noen godbiter fra H&M Home, som dumpet ned i postkassen min idag. Elsker disse lysene for eksempel, og ikke minst den herlige paljettputen.

En annen finfin sak som kom på døren idag, uten min viten (da den skulle komme først på Torsdag!) – var en iMac! Kjære hadde satt den opp til meg til jeg kom hjem fra jobb, og jeg ble så glad. Spesielt etter min utblåsning over hvor irritert jeg var da det skulle ta posten 3 dager å sende den 60 mil fra Oslo til Levanger, og da hadde den kun brukt 2 dager fra Nederland-Oslo… Men på døren kom den altså idag, og jeg er så glad! Det er en drøm å jobbe på :-) Once you go mac, you’ll never go back!

Fin kveld,

9 Comments

 1. Myke minutter May 22, 2012

  That’s right, jeg kommer aldri til å gå tilbake til PC! Hadde noen år med en stasjonær PC her og det var bare tull. Her i huset er vi Mac’ere alle mann, t.o.m toåringen trakterer Ipad’en som om han aldri skulle gjort noe annet :) Lekre ting fra HM, jeg har puten i sølv og lysene i svart og hvitt :) Klemmer

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 22, 2012

   Apple is the thing! Her har A alltid vert litt mot stander, men nå er han jammen med iPad, iPhone og Mac – hvem skulle trodd.. Hihi!

   TM koser seg mye med iPaden hun også! :)

   Fin kveld, klemklem

   Reply
 2. Silje May 22, 2012

  Lekker pute. . . Og gratulera så masse med iMac :)
  HAr du lyst å dele nettsiden til H&M? Finner den ikkje uansett hvor mye jeg leter :p

  Ha en fin kveld
  Klem

  Reply
 3. June May 22, 2012

  Finfint stuestæsj!
  Og grattla med iMac! Lyst på jeg og, men den 3 år gamle macbooken funker vel enda litt til.. I tillegg til iPaden, iPhonen og Apple tven :P

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 22, 2012

   Hihi, godt det er flere som er glad i Apple! ;) Jeg jobber så mye for tiden hjemme også, så her var det mye av grunnen til at en iMac ble kjøpt! :)

   Fiin kveld søte!

   KLEM

   Reply
 4. Rene Linjer May 22, 2012

  Gratulerer med ny MAC. Det står MAC på ønskelisten her også. Har drøyet lenge med Apple, men nå er det både Iphone og I-pader her… Pakker i posten er alltid morro, fine ting fra HM Home. Ha en finfin uke kjære deg.

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 22, 2012

   Mac er et fantastisk medie – elsker det! :)

   Fin kveld og god uke videre vennen!

   KLEM

   Reply
 5. Min lille løvetann May 23, 2012

  Nydelige puter du har fått deg. Er deilig å kunne friske opp litt hjemme med noe ny pynt litt sånn i ny og ne. :)
  Også er du så heldig som har fått tromfet gjennom en iMac. Har selv en MacBook Pro, men ønsker meg veldig mye en iMac hvo man kan boltre seg på og som står på sin faste plass. Også er det så mye deiligere med apple enn vanlig pc. Så jeg misunner deg som har mann som har gått med på det. :)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke. :D

  Klem Kariann

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *