Hvitt lerret

(c) jorid kvam

Rommet til TM står nå tomt for å få nok tørketid, men jeg fikk til å snike meg inn der litt i ettermiddag. Bare for å nyte et hvitt lerret, klar til å taes i bruk. Et lite stillben ble med, og jeg gleder meg ekstr til lille i magen kommer ut, så vi kan leke oss med bilder og fotografering her inne på storesøsters rom. Mange tanker rundt akkurat det – så får vi se da! ;)

Endelig har vi også kommet i gang med prosjekt veranda, og det skal bli så deilig at hele verandaen er lik. Straks er det vel bare å finne frem malerkosten – sånn ca. maaange meter med rekkverk som skal males!

Fin tirsdagskveld,

3 Comments

 1. Helt härliga Bilder Jorid!! Man bara dör av dina fina kompositioner.

  Spänd på att se resten :D

  KRAM finaste

  Reply
 2. ANETTESHUS May 16, 2012

  Så mange fine detaljer, Jorid! Elsker den søte fuglen/dørstopperen din ;))

  Ha en fin dag!

  KLEM KLEM

  Reply
 3. Kristin May 17, 2012

  Nydelige!!
  Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir!!:)
  Klem fra Kristin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *