IKEA PS 2012

IKEA PS 2012

Jeg har forelsket meg helt i disse vegglampene designet av Johanna Jelinek for IKEA. Helt flate, med LED og som kan legges helt inn mot veggen og er bare så råstilige – ikke gale pris heller. Tror jammen det blir et par av disse på soverommet vårt, når vi kommer oss opp i høyden fra gulvet (ja, ikke spør!;))

5 Comments

 1. Kristin May 08, 2012

  Ja, utrolig stilige!!! Sånne vil jeg også ha :)

  Reply
 2. Anette Willemine May 08, 2012

  Disse er så tøffe. Smart at man kan legge de helt inn til veggen. Mon tro om de gir et bra leselys. ;o) Var på Ikea en kjapp tur i går, men da var det senger som sto i fokus. De reklamerte med 30% rabatt på senger, men det viste seg ikke å inkludere madrasser. Mange som sto der og ble litt skuffet. Ja, ja, vi fikk i det minste prøveligget de som var aktuelle.

  Håper du koser deg om dagen og at formen er bra!

  Ønsker deg en strålende tirsdag, Jorid!


  AW

  Reply
 3. siv May 08, 2012

  Stilig lampe:)

  Reply
 4. Allyoursites May 08, 2012

  a nice lamp full of possibilities! I love your blog!

  Reply
 5. Fjellby May 08, 2012

  Svar ang spice market:

  Ja det ble tidlig middag på oss den dagen, siden vi var i Meatpacking likevel. Kan TENKE meg det er godstemning der ja, vil vil vil!!!

  Tenker at jeg tok en råsjans da jeg anbefalte SM til deg i fjor- hadde jo bare tittet inn og hørt “great reviews”. Bra den falt i smak, og at intuisjonen min er ganske på stell, hehe. Var det ikke her det ble litt mange drinker? Blunkesmilefjes

  Klem fra Fjellby

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *