Malesøndag

(c) jorid kvam

Nok en deilig formiddag for min del, frokost inntatt og maling står på planen. Etter jeg ble ferdig med rommet til TM igår begynte jeg å male gjesterommet som er vegg i vegg med hennes. Da vi flyttet inn hit for snart 4 år siden (!) malte vi rommene i hytt og pine og tenkte ikke på farger eller nyanser iallefall, eggehvit er jo hvit det, sant?! Men jeg sier dere som mange andre har gjort før meg; hvitt er ikke bare hvitt! Så nå males tak, vegger og karmer på nytt, her er det rene, fine, kritthvite Chi som gjelder nå – og i mitt hus kommer aldri farger som kaffe latte eller eggehvit igjen. Bortsett fra dørene da, som er ferdigmalt med bomull, og ser så forferdelig møkkete ut i forhold til veggene. Menmen, det får bare være inntil videre! :-)

Ønsker dere en fin søndag,

5 Comments

 1. Det er så moro å kunne sette i gang å male! Og jeg gleder meg til den dagen jeg kan gjøre det i et eget hus jeg også! Kjedelig å leie leilighet med trehvite vegger, lister, vinduskarmer og dører! :s
  Men nå lurer jeg på noe i forbindelse med hvite rom. Du sier du bruker Chi på vegger, tak og lister. Men maler du da også de møblene som skal inn på rommene i samme farge, eller har de hvitfargen fra butikken?
  Har tanker klar om mange av rommene til vi skal kjøpe hus etterhvert, men har lurt litt på dette…

  Håper du har hatt en fin alene helg!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 20, 2012

   Gled deg!:-) Mye jobb, men veldig kjekt å stelle hjemme i sitt eget. Her har det vært mange runder frem og tilbake på hvordan ting skal være! ;-)

   Jeg maler ikke nye møbler som skal inn i rommet – så de er jo en litt annen nyanse enn veggene!:-) Så får vi se hva man orker etterhvert!

   Fin kveld!

   Reply
 2. FruVa May 20, 2012

  Så fint rom TM har fått :) Har vært på utkikk etter dørstoppere, og de fuglene var jo kjempesøte :)

  Vi holder på å pusse opp hus, og ser det er litt som skulle blitt gjort før det kommer baby i august. Men hvordan er det med maling og gravidmage, hva slags maling bruker du?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 20, 2012

   Så spennende!:-)

   Jeg har vinduene åpne for fullt, og vi bruker lady – synes den er best!:-) Så det går nok bra så lenge man er flink til å lufte. Malte begge stuene mens jeg gikk gravid med TM også!:-)

   Fin kveld! Klem

   Reply
   • FruVa May 20, 2012

    Rommet som står for tur har ikke vinduer…Er “trappegangen” i kjelleren. Men får åpne vinduer i rommene rundt tenker jeg :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *