MOODBOARD // MY OFFICE

bilder: produsentene, collage: jorid kvam

Ikke nok med veranda og barnerom, kontoret vårt skal også få en makeover med maling, og nye hyller. Idag er det bare trangt, pga en overdimensjonert expedit hylle – og rot. Rett og slett ikke et kontor jeg kan finne på å sette meg ned med hverken blogg eller jobb. Så her trenger jeg et sted for inspirasjon og kreativitet. Jeg har satt sammen en moodboard for hva jeg ser for meg av små detaljer, en stor detalj med eple på er på tur hjem til oss ‘as we speak’ – det skal bli en fryd å jobbe på en iMac istede for bærbar!

1: Wallsticker Worldmap / Ferm Living / Hviit
2: Pantone boks / Pantone / Nord Design
3: iMac 21,5″ / Apple / Apple Store
4: Kopp med bokstav K / Design Letters / Nord Design
5: Dan iPad cover / Konrad / Hviit
6: Ommagio vase / Kähler / Nord Design
7: Lys / H&M / H&M Home shop

Ønsker dere en finfin 16. Mai og 17. Mai – vi gleder oss til i morgen!!

9 Comments

 1. Marta May 16, 2012

  Ååå! Heldige du som har en imac på vei hjem til deg!!
  Står høyt på ønskelisten min også. (Semmen med så veldig mye annet;))

  Tusen takk for at du linker inn til butikken vår!
  Så kjekt at du finner mye du liker der inne!
  Og så kan jeg røpe en liten hemmelighet;) Snart finner du Ferm living hos oss også! Det gleder vi oss skikkelig til:)

  Ha en flott 17. mai!
  Klem!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 16, 2012

   En iMac har jeg ønsket meg så lenge, skal bli så fint å jobbe på mye større skjerm! ;)

   Bare hyggelig, Nord-Design er kjempefin – og dere er så flinke. Gleder meg til å se hva dere får til og følge dere på vegen.

   FIN 17. MAI!!

   KLEM

   Reply
 2. Tonje May 16, 2012

  Heldigen du med iMac på vei til deg:) Jepp, det kunne jeg også tenkt meg:)
  Masse flott! Likte veldig godt iPad coveret!

  Vi har også et kontor som trenger en liten makeover. Ei gjesteseng og et ikeaskrivebord tar omtrent hele plassen. Akkurat nå er det mest mannen som bruker rommet. Jeg sitter vanligvis på kjøkkenet eller stua når jeg blogger eller skriver. Fungerer fint, men hadde vært gøy å hatt en egen plass som gir rom for kreativitet og ro (ikke minst:)

  Kos dere i morgen!
  Klem Tonje

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 16, 2012

   Gleder meg sånn, postgang kan bare ikke gå raskt nok noen ganger! ;) Men til neste uke en dag, da blir det mye bedre å jobbe hjemme iallefall.

   Tenker nok kanskje den blir stående på stuen, iallefall en stund – så får vi se da – om kontoret får den makeover den trenger innenfor rimelig tid! ;)

   Kos dere så mye i morgen vennen!

   KLEM

   Reply
 3. Lev Livet Lett Lokki May 16, 2012

  Jeg digger stilen din!
  Og kontoret ditt kommer til å bli sveisent flott!!
  Og du burde glede deg til den iMacen… jeg er storfonøyd med min :) Må du ha en herlig 17.mai imorgen – sammen med dine!!
  Klem fra Lokki

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET May 16, 2012

   Hei, og tusen takk for koselig kommentar!:-)) Gleder meg til å ta fatt på kontoret nå ja!

   Jepp, gleder meg som bare det til iMacen er i hus. Har en på jobb – og det er en fantastisk sak!;-)

   Fin kveld, og god 17. Mai!

   Klem

   Reply
 4. Kristin May 17, 2012

  Ojojoj – lekkert!!
  Skulle så gjerne ha gjort noe ordentlig med kontoret vårt også! Må finne på noe lurt angående oppbevaring iallefall. Det er for mye møbler dere inne føler jeg…
  Gratulerer med dagen vennen!! Håper dere har hatt en kjempefin dag!:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 5. Kjærester på tur May 18, 2012

  Inspirerende!

  Reply
 6. Myke minutter May 18, 2012

  Du kan bare glede deg til iMac, jeg elsker min!! Var så heldig å få den av min Apple-frelste mann til jul (ja, det er som en religion, hihi) og bruker iMac og MacBook om hverandre, alt etter som om ungene må “overvåkes” i stuen samtidig som mor surfer ;) Har også litt planer for min kontorkrok under trappen vår, litt for uinspirerende overfylt der nå, så vrir hjernen for å finne gode oppbevaringsløsninger. God helg, fine du :) Klemmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *