Black & White

(c) jorid kvam

Lørdag og solen skinner, her har vi kost oss med frokost og jeg har tatt litt bilder. Sort og hvitt går igjen, forskjellige saker bytter til stadighet plass og selv om det ikke er noe nytt føles det nytt når tingene flytter plass!

Forresten er det kjempegøy å se alle deres om deltar på giveawayen min jeg arrangerer på facebooksiden min – spennende med noe nytt, og ikke minst for å kunne engasjere mer på facebook! :-) Jeg har for øvrig putlet litt med bloggens facebookside igår kveld med faner og her kommer det mye spennende etterhvert!

Ønsker dere en fin fin lørdag,

4 Comments

 1. ide-puffen Jun 02, 2012

  Lenge siden jeg har vært innom. Fantastiske bilder og miljøer du viser under her.
  Kos helg videre
  Randi

  Reply
 2. Kristin Jun 02, 2012

  Nydelige bilder og nydelige saker!
  Kjekt å forandre og “ommøblere” – billig fornying:)
  Ha en flott lørdag!
  Klem fra Kristin

  Reply
 3. Myke minutter Jun 03, 2012

  Svart og hvitt blir vi vel fortsatt ikke lei av på en stund :) Jeg meldte meg på din give away forrige uke! Ha en fortsatt fin søndag, vennen :) Klemmer

  Reply
 4. Tonje Jun 03, 2012

  Fine bilder!
  Enig. Bare det å flytte litt rundt på tingene, sette dem sammen på nye måter, gir et nytt uttrykk og forandringen gir følelsen av å ha nytt:) Herlig.

  Må titte innom giveawayen din:)

  Ønsker deg en god søndag
  Klem Tonje

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *