Celebrating love

(c) jorid kvam

Nå er det bare timer igjen på jobb, før en fin fin helg står for tur og ikke minst 14 dager ferie! I helga skal et godt vennepar av oss skal gi hverandre sitt ja, og jeg gleder meg til å feire dagen med dem, familie og venner på Ytterøya. Ikke bare bare med kulemage å finne fintøy om dagen, men en kjole i skapet ble funnet frem og jammen passet den ikke over magen enda! *hurra* ;-) Et par sko til er med som reserve og jeg er klar for å feire kjærligheten!

Finfin fredag og good helg, jeg tar en liten etterlengtet bloggpause i helgen!

10 Comments

 1. elisabeth Jun 22, 2012

  Bryllup er bare noe av det beste og mest rørende.. stor opplevelse
  å få dele dagen med de som gifter seg : )

  Kos dere!
  Du kommer til å være nydelig i den kjolen : )

  God klem fra meg
  Elisabeth

  Reply
 2. Anine Jun 22, 2012

  Du blir kjempe fin i den kjolen… Bryllup er jo bare så rørende og artig på samme måte.
  Kos dere masse:)
  Klem fra Anine

  Reply
 3. Anne Grete Jun 22, 2012

  Åhhh, det er så gøy med bryllup!! Jeg gleder meg til bryllupet jeg skal i, selv om jeg egentlig ikke er gjest men fotograf.

  Nydelig kjole vennen, du kommer til å stråle!

  Klem

  Reply
 4. Katrine Anita Jun 22, 2012

  Kos deg masse. Vi skal også i bryllup til helga, men et annet sted i Trøndelag. Jeg har samme problemet, men tror kjolen jeg kjøpte før jeg ble gravid går over magen – den har heldigvis høyt liv. Men i reserve har jeg en vakker mammakjole som jeg kjøpte i Paris – kan fort hende jeg velger den siste. Det er så flott med bryllup. Det blir faktisk tre bryllup på tre uker på oss. Nyt bloggpausen og kos deg masse.

  Reply
 5. Linn Jun 22, 2012

  Kos dere i bryllup :) Det er alltid like koselig å få være med på så store dager.
  Du blir nok kjempe fin i den kjolen med den søte babmagen :)
  Om to uker skal jeg selv i bryllup,da med 38 ukers kul :p
  Stor klem

  Reply
 6. Marta Jun 22, 2012

  Åhhh så fin du kommer til å bli! Håper du legger opp et bilde senere, men jeg vet at du kommer til å bli kjempefin!

  Ha en fabelaktig helg!

  Klem fra Marta

  Reply
 7. Ha en super helg :) Og kos dere med bryllup :)

  Reply
 8. Anette Willemine Jun 23, 2012

  Dette kommer du til å bli lekkert til deg, Jorid! Ha det kjempekoselig i bryllup. :o)

  Klem,
  Anette Willemine

  Reply
 9. Kristin Jun 23, 2012

  Nydelig fin kjole!! Kos dere i bryllup:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 10. Fabelaktig Jun 23, 2012

  Kan tenke meg du er vakker :)
  Koose dere!

  Fin lørdagskveld,
  her skal hvitvin og jordbær nytes etter en bedre middag.

  Stor klem & mange fine tanker.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *