Dukat för fest

Foto: Bodil Bergqvist Styling: Frida Ramstedt For: IKEA Livet hemma

Nesten tilstander til å feire hjemme, etter at pappsen kom hjem igår ettermiddag! Jeg ble iallefall fristet med disse nydelige bildene, og den fine stylingen fra IKEA Livet Hemma bloggen. En herlig inspirasjonskilde!

Fin Tirsdag, her ser det ut til å bli en finfin dag!

11 Comments

 1. Jane Jun 12, 2012

  Utrolig stilige bilder :)
  Finfin tirsdag til deg
  klem Jane

  Reply
 2. Cherry Blossom Girl Jun 12, 2012

  heeerlig ♡
  fin dag til deg!

  Reply
 3. Tina Jun 12, 2012

  Herlig inspirasjon, takk for at du deler:)

  Reply
 4. Maren Jun 12, 2012

  Lekkert!!:-) Herlig med hele familien samla igjen!;-)

  Reply
 5. Fjellby Jun 12, 2012

  Å jaaaa! Så lekkert!

  Så disse inne hos trendenser på mai og tenkte “dette må jeg huske til adjunktfesten”. (passer jo supergodt med sånne henslengte mattestykkeark på realfagslærerbordet). MEN det hadde jeg selvfølgelig glemt i eksamenskaoset ! Så takk for at du minnet meg på disse!!! Hva skulle man gjort uten bloggverdenen? Festen er nå på fredag så dette var midt i blinken Jorid!!

  Fjellbyhilsen

  Reply
 6. Fabelaktig Jun 12, 2012

  This I like!

  Kan tenke meg det er stas å ha mannen hjemme igjen. Rørende og koselige bilder under her. Du er så flink!

  Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

  Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!

  Klem & smil

  Reply
 7. Mia Jun 12, 2012

  L-E-K-K-E-R-T!

  Reply
 8. vibeke i skråningen Jun 12, 2012

  ååh dette liker jeg! skikkelig lekkert.. så dekorativt med den ballong og vimpelrekken.. pynta marshmallows må være genialt istedefor cacepops.. de tok en evighet å lage! fiin inspirasjon!
  Smil fra Vibeke

  Reply
 9. Lisette Jun 13, 2012

  Hei Jorid, jeg har Geneva anlegg og er superfornøyd;) elsker det….

  Reply
 10. Kristin Jun 14, 2012

  Hei

  Du tar så flotte bilder, og da lurer jeg på hvilke innstillinger du har på kameraet.

  TV 1/60 og 1600 iso?

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jun 14, 2012

   Hei,

   Disse bildene har jeg ikke tatt – lånt fra ikeas sider!:-)

   Klem Jorid

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *