11 thoughts on “Dukat för fest

 1. Å jaaaa! Så lekkert!

  Så disse inne hos trendenser på mai og tenkte “dette må jeg huske til adjunktfesten”. (passer jo supergodt med sånne henslengte mattestykkeark på realfagslærerbordet). MEN det hadde jeg selvfølgelig glemt i eksamenskaoset ! Så takk for at du minnet meg på disse!!! Hva skulle man gjort uten bloggverdenen? Festen er nå på fredag så dette var midt i blinken Jorid!!

  Fjellbyhilsen

 2. This I like!

  Kan tenke meg det er stas å ha mannen hjemme igjen. Rørende og koselige bilder under her. Du er så flink!

  Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

  Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!

  Klem & smil

 3. ååh dette liker jeg! skikkelig lekkert.. så dekorativt med den ballong og vimpelrekken.. pynta marshmallows må være genialt istedefor cacepops.. de tok en evighet å lage! fiin inspirasjon!
  Smil fra Vibeke

 4. Hei

  Du tar så flotte bilder, og da lurer jeg på hvilke innstillinger du har på kameraet.

  TV 1/60 og 1600 iso?

  • Hei,

   Disse bildene har jeg ikke tatt – lånt fra ikeas sider!:-)

   Klem Jorid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>