Geneva // Sound System

Foto: geneva.no

Interiørhjertet hopper litt ekstra når design møter funksjonalitet. Jeg er som mange av dere kanskje har sjønt en liten gadgetfreak, og når jeg ser på Geneva sine høyttalere – ja da kan design/gadgethjertet slå et slag eller to ekstra. Jeg ønsker meg veldig en Geneva L høyttaler/dock for å ha på stuen, slik at man bare kan sette iPoden/iPhonen i og spille den fineste, beste og godeste musikken. De trenger ikke alltid være store, ruvende og sorte disse høyttalerene som gjerne gutta ønsker seg – så jeg skal spare til en hvit slik lekker en, min bedre halvdel får bare vente til et evt. gutterom står klart! ;-) Hihi!

Ønsker deg en fin fin Mandag, vi skal hente nordsjømannen vår på togstasjonen! Alle hjerter gleder seg ♥

3 Comments

 1. linn Jun 11, 2012

  ja, dei er så fine! står på ønskelista her og. mannen har sitt eige rom til sine, så han er faktisk med på planen ;)

  kan tenke meg det er glede i heimen når pappen kjem heim :)
  kos dykk!

  -klem

  Reply
 2. Frøken Fryd Jun 12, 2012

  Eg er også blitt Mrs Gadget etter eg oppdaga Apple. Eg begriper ikkje korleis eg klarte meg før eg fekk Apple inn i livet mitt, for å setta det litt på spissen ;) No har eg bestilt Ipad til mannen til bursdagen – hysj hysj – for han har sett lengselsfullt bort på den som eg fekk av jobben. Gleder meg til han skal åpne den :-) Ein slik Genova hadde eg meir enn gjerne tatt inn i huset, dei såg eg lengselsfullt på FØR eg fekk Iphone også. Lekker design og herlig lyd! Får finna fram sparegrisen eg også…

  Klem Eli

  Reply
 3. ac Jun 12, 2012

  Vi har en stor i stuen, en lten på soverommet og en på gutterommet! Superfornøyd, anbefales!

  AC

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *