Kontor underveis

Foto: produsentene, collage: jorid

Idag fikk jeg ånden over meg itakt med skyene som kom på himmelen, og det ser jammen ut som en stor bombe har gått av i kjelleren. Kontoret vårt er under makeover, og nå ryddet ut. Vi har fått malt tak og vegger fra grusomme eggehvit til vakre chi, og i morgen står gulvet for tur – hvittihvitt skal det bli! Jeg gleder meg til å få et kontor hvor jeg kan jobbe, og macen skal få flytte ned dit når vi er ferdig! :-) Endelig et sted for kreativitet og i den stilen vi har i resten av huset. Jeg har vist dere moodboarden over tidligere, men nå altså nærmere enn noen gang! :-))

1: Wallsticker Worldmap / Ferm Living / Hviit
2: Pantone boks / Pantone / Nord Design
3: iMac 21,5″ / Apple / Apple Store
4: Kopp med bokstav K / Design Letters / Nord Design
5: Dan iPad cover / Konrad / Hviit
6: Ommagio vase / Kähler / Nord Design
7: Lys / H&M / H&M Home shop

Kosekveld i kveld, der søsters sover over – deilig sommersalat og foccacia i stekeovnen!

Fin kveld,

1 Comment

 1. Fabrikken Jun 30, 2012

  Heisann

  Åååå…bare fine ting, helt min stil! Tipper det blir super-dupert.

  Ha en fin lørdagskveld.

  Klem Lene

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *