Memories

(c) jorid kvam

New York, New York – jeg blir så glad av å se igjennom bildene fra turen vi hadde hit i September 2011. Det er så mange følelser knyttet hit, og spesielt dagen disse bildene ble tatt – den dagen jeg ble fridd til på ‘Top of the Rock’. Jeg lengter tilbake, og spørs om det ikke blir en liten tur dit i slutten av permisjonstiden sammen med fineste søsters… :-) Skal du til NYC, kan du kanskje få noen gode råd og tips i mitt innlegg her.

En finfin bursdagsfeiring av min svigerinne idag, magen er stappet med alt av kaker og godsaker – sofaen skal inntaes!

8 Comments

 1. mammakine Jun 16, 2012

  Dit har jeg lyst til å dra en gang :-)

  Reply
 2. Mariann Jun 16, 2012

  Ser fantastisk ut! Håper å få ta turen din en gang i livet jeg også :)

  Reply
 3. ANETTESHUS Jun 16, 2012

  ååå, så koselige og fine bilder, Jorid.
  Vi planlegger tur – med gutta denne gangen.
  så de får treffe familien ‘over there’ også;)
  Skal lese dine tips !

  Fortsatt fin lørdag!

  KLEM KLEM

  Reply
 4. Anita Jun 16, 2012

  Definitivt en by jeg har lyst til å besøke. Må prøve å overtale mannen om å ta meg med dit i 40 års presang tror jeg.

  God kveld :-)

  klem

  Reply
 5. Astrid Katrine Jun 17, 2012

  New york virke fantastisk:)

  Reply
 6. Lillesmurf - Kari Jun 17, 2012

  En drøm for meg er å reise til New York :) Det må jeg få til en gang :) Flotte bilder <3

  Reply
 7. Kjærester på tur Jun 17, 2012

  Fine bilder, jeg håper på en tur dit i sommer så skal absolutt sjekke ut innlegget ditt med tips.

  Reply
 8. Marta Jun 18, 2012

  De tipsene skal jeg lese igjennom og legge meg på minnet. Skal nemlig til New York med sösteren min om 9 uker og vi gleder oss som små barn på julaften :) Jeg har vär der en gang för, men det blir noe helt annerledes å väre der med min kjäre söster :)

  Ha en flott uke!

  Mange klemmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *