Opp fra gulvet

1. one light grey feather cushion 2. feather bed linen 3. inner pouf charcoal  grey 4. cable knit dark grey  5. black and white vases 6. shurricane 7. bowls 8. owl silver 9. four black feathers

bilder og collage fra 79 Ideas

Vi har bestemt oss for å flytte madrassene våre til feriehuset, og invistere i ny seng på soverommet. Dere som har vært med her på bloggen vet at vi solgte den gamle sengen, malte gulvene hvite og la madrassene rett på gulvet inntil vi skulle ‘bygge’ vår egen sokkel. Nå har det seg slik at tyngekraften rår og graviddamen har sett seg lei av leggkramper om natten der man regelrett bare må ‘rulle ut’ på gulvet for så å finne noe å holde i, for så å komme seg opp med krampefot for SÅ å traske opp og ned trappen for å bli kvitt denne forferdeligheten… Ja, dere ser det for dere skjønner jeg ?! *ler* Så nå har jeg noen ideer og drømmer om hvordan vårt ‘nye’ soverom blir, gleder meg veldig over ny seng i normalhøyde og prosjektet ‘lage egen sokkel’ er historie. ByNord er en klar sengetøyfavoritt, og feather serien er bare n y d e l i g – ønske, drømme, ønske!

Vi skal på sengejakt (kontinentalseng, 180×200 cm) når mannen kommer hjem til uken, og tips mottas med stor takk!

Ønsker dere en fin Onsdag, eh, Torsdag – snaart helg!

8 Comments

 1. Lillekatt Jun 07, 2012

  Hehe, stakkars! Vi investerte i ny seng rundt juletider, og hallelujah sier jeg bare!!

  Vi hadde en gammal stakkar, kjøpt for et par tusen kroner for maaaange år siden, så overgangen til den nye, deeeilige senga fra Ekornes var stor!! Men OH, så deilig!!!! Og jeg er veldig glad for det nå som jeg er høygravid!

  Lykke til i jakten!

  Reply
 2. Fabelaktig Jun 07, 2012

  Så gøy og dra på sengejakt!

  Vi bygde ny sokkel vi da, han bygde og jeg malte. Veldig kjekt, men veldig tidkrevende.

  Hurra for ny seng!

  Fin torsdag. I dag skal jeg overraske mannen med bagel lunsj på jobb. Han jobber så mye for tiden, så han trenger en time out :)

  klem

  Reply
 3. jordbærpiken Jun 07, 2012

  Haha! Kjenner meg merkelig godt igjen, selv om jeg sover i en deilig kontinentalseng fra Svane da. :) Vet at Jensen også har veldig gode senger.

  Den avbrutte søvnen på natta trøster jeg meg med er en oppvarming til hva som kommer når babyen blir født. Lykke til med valget, og god søvn videre. :) Klem!

  Reply
 4. Nin Jun 07, 2012

  He,he…Stakkars! Jeg ser deg for meg! Høres klokt ut med en ny seng ja! ;)
  Ha en strålende fin uke! God ruging videre!

  Reply
 5. Camilla Jun 07, 2012

  Mitt beste tips er WONDERLAND! Vi har Wonderland Harmony, som jeg endelig føler meg uthvilt i når jeg står opp på morningen :) Vi byttet ut Svane-senga, som var forholdsvis ny, og lurer egentlig bare på hvorfor vi ikke gjorde det før :)

  Reply
 6. KARIN Jun 07, 2012

  Hør på mannen angående hardhet på madrassen!! Kjøpte madrass til gjestesoverommet til mine foreldre første gang jeg var gravid og eeeeelsket en hard en (liker vanligvis medium-hard). Etter jeg fødte fant jeg ut at den egentlig er helt forferdelig – som å ligge på bakken. Alle andre lider på den og… Gravide kropper er ikke helt som andre kropper :)

  Når det gjelder leggkramper, hadde jeg forferdelig mye av det første graviditet, men kjøpte noen dyre “profesjonelle” støttestrømper fra Jobst (ca 600,-) i min andre graviditet for å hindre åreknuter som var på vei fra å bli større. Jammen meg forsvant leggkrampene helt om natten! Dyre strømper, men var verdt den ekstra nattesøvnen.

  Reply
 7. Therese Jun 07, 2012

  Vi har akkurat kjøpt oss Jensen Nirvana 180×200. Min gravide kropp setter pris på den faste siden av madrassen, og så tenker jeg at jeg vil snu den til den litt mykere når kroppen normaliserer seg igjen. Vi er veldig fornøyde. Den mørke sokkelen står også i kontrast til det ellers veldig lyse rommet, noe som også kan likes;)

  Reply
 8. Sofie med S Jun 11, 2012

  Kjøpte ny kontinentalseng i høst, og vi er superfornøyde. Svane Zenit (den har gelekjerne inni madrassen som gjrø at ingen kroppsdeler får trykkbelastning). Super seng, og så kjøpte vi gavel fra Wonderland som vi har til. Søvnløsheten når man er gravid er superslitsom, så håper at det bedrer seg med ny seng. Lykke til i jakten:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *