Stuelamper

(c) jorid kvam

Det er ikke alltid så enkelt å finne lamper og lyskilder, jeg har alltid synes det har vært vanskelig og fortsatt er det alt for lite lys her hjemme. Trekkspillampene vi har i tv-stuen over sofaen har vi hatt ganske lenge, og jeg er så fornøyd med dem. De er kjøpt i en svensk nettbutikk anyhow.se, og jeg fikk de sendt hjem til mormor som bor i Sverige og hun tok de med til meg ( usikker på om de sender til Norge nå ). Ellers står en 5ledds Jieldelampe høyt på ønskelisten!

En lang dag på vift i jobbsammenheng, middagshvil på sofen og nå må vel bare ‘mount klesstabel’ bestiges og hus ryddes…

Fin kveld,

3 Comments

 1. Renates Hjørne Jun 13, 2012

  Nydelige lamper :) ELSK!!

  Klem Renate

  Reply
 2. Kristin Jun 13, 2012

  Nydelige lamper! Og en jielde står på ønskelisten min også:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  Reply
 3. Tina Jun 14, 2012

  Og to jielde står på min, i mellomtiden får vi fortsette å drømme:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *