Trendenser // iPad magasin

(c) jorid kvam

Jeg har fått en ny favoritt på iPaden – et renspekket interiørmagasin med alt jeg elsker innen interiør, laget av flinke flinke Frida Ramstedt som skriver en av Sveriges største interiørblogger trendenser.se. Hun har skapt et nydelig iPadmagasin, som virkelig fanget interessen min fra start til slutt. Spennende elementer, hvor man trykker og ruller på skjermen for å se bilder, tips og triks, intervjuer og annet snacks. Noen sier at interiørmagasiner i papirformat er for å bli, men gadgetgirl som jeg er synes jeg dette er helt fantastisk. Opplevelsen av å lese om interiør i digitalt format ble plutselig til noe helt annet enn hva jeg er vant til, og jeg blir veldig inspirert! Stilfullt og lekkert, anbefaler dere alle til å lese Trendenser på iPaden – kan kjøpes HER.

Jeg gleder meg enormt til neste utgave!

Ønsker dere en fin kveld,

8 Comments

 1. Jane Jun 10, 2012

  Oi, dette så spennende ut. Spørs om jeg ikke må låne pantonemannen´s ipad og laste ned dette :)

  klem Jane

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jun 10, 2012

   Anbefales veldig!:-) Tror du vil like magasinet. En spennende måte å lage noe nytt of fresht – inspirerende og vakkert.

   Godkveld, klem j

   Reply
 2. Salige Lavendel Jun 10, 2012

  Det høres spennende ut!

  Reply
 3. Rene Linjer Jun 10, 2012

  Får nok ikke lagt meg tidlig i dag heller. Må laste ned nytt magasin nå … Takk for tips!

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jun 10, 2012

   Du vil ikke angre! ;-)

   Reply
 4. Zopp Design Jun 11, 2012

  Artig! Virkelig noe å ta en titt på!

  Zopp Design har et stort sommerblogglotteri gående.

  Mange spennende premier og masse artig innhold.

  Ta turen innom oss!

  Reply
 5. Christina Jun 11, 2012

  Oi så stilig! Det skal sjekkes nærmere…
  Ble litt betatt av det iPad etuiet/vesken din jeg…. sukk.. :)

  Reply
 6. […] i seng, jeg har slengt hovne føtter høyt og koser meg med en kopp te med interiørmagasinet fra Trendenser på iPaden i fanget – elsker det (kjøpes […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *