Å sveve

(c) jorid kvam

Kan jeg si at jeg svever bittelitt idag? Huset er ryddet og vasket, nyvasket babytøy på snoren, TM og jeg har kost oss i ettermiddag uten skrik og trass, og om en times tid står mannen min på trappen etter 14 dager på nordsjøen. For en hormonell snart tobarnsmamma som har vært hjemme alene i 14 dager, så er det bursdag, jul og nyttår på en dag som denne! ♥ Det føles veldig veldig deilig!

Jeg må også få takke dere alle som på facebook, mail og meldinger igår sendte heiarop, lykkeønskninger og gode råd på vegen med mitt nye lille prosjekt; HJERTET DESIGN. Allerede har det tikket inn mail med forespørsler, og jeg gleder meg til å dele kunnskapen min om wordpress med fine mennesker. Tusen tusen takk, alle – det betyr veldig mye for meg!

Ønsker dere en fin fin kveld,

11 thoughts on “Å sveve

 1. Åh, det hørtes ut som ren lykke! Slike øyeblikk er så gode:) Ha en strålende helg med Anders, TM og den lille :-)

 2. Åå så deilig med sånne fine dager hvor alt bare er helt riktig!

  Lurte litt på hvor du har fått tak i koppunderlagene på disse bildene? Såå fine!

  • Hei Marthe! :) OG tusen takk for koselig kommentar.

   Disse koppene er kjøpt til nord-design.no – kopp og fat i ett! Elsker de :)

   Fin kveld,
   Klem Jorid

 3. God jul og gratulerer med dagen;)
  Skjønner godt at slike dager er lykkedager!
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

 4. Ikke rart at jubelen står i taket når hjertemannen endelig kommer hjem igjen :) Kos dere masse og ha en fabelaktig fredag vennen :) Klemmer

 5. Gratulerer – spennendes med eget firma! Har lagt meg til som følger på facebooksiden din og blir gøy å følge med deg fremover! Du er jo sååå flink:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>