August nærmer seg

(c) jorid kvam

Et dekket bord, med avklippet kornstrå fra åkeren – ikke iår, men fra ifjor. Dette bordet gjorde jeg til en venninekveld, med god mat og godt i glasset medio August. Minner meg på at August er like rundt hjørnet, og åkrene begynne å bli gule – som gull! En fin fin tid vi går inn i og min favorittårstid, men jeg håper vi kan få bittelitt sommertemperatur og kos enda – det føles som at sommeren har glemt oss iår?

Tips; Merk glassene med tape, her har jeg merket de med japansk papirtape, MT Masking tape – som jeg forøvrig ser de selger på Norli her i byen nå! *jippi*

Fin fin søndag ønskes dere alle, jeg skal på vift med søsters

4 Comments

 1. silje Jul 29, 2012

  Det var virkelig flott.. God ide..takk for at du deler:-)

  Reply
 2. Myke minutter Jul 29, 2012

  Det er så fint med slike kornstrå i vase :) Super søndag til deg, vennen! Klemmer

  Reply
 3. GodTid Jul 29, 2012

  Åh! Så herlig, og for en fantastisk idé med korn fra åkeren som pynt!

  Reply
 4. Har en drøm... Jul 29, 2012

  Nydelige bilder Jorid, herlig dekket ♥
  Her er og August en favorittmåned, og jeg håper den blir fiiiin og varm, det fortjener vi etter det labre været som har vært til nå:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *