Detaljer på soverommet

(c) jorid kvam

Idag har jeg endelig fått malt ferdig på soverommet vårt. Vi venter ny seng neste uke, og kontrastveggen vår som var i fargen sober synes jeg ikke passer helt overens med gråsvart bunn på sengen. Derfor har veggen bak sengen vår fått samme farge som resten, pure color i fargen chi. Fineste, reneste hvitfargen du får – og her i huset vil aldri bomull/eggehvit bli brukt igjen!

Soverommet vårt vil gå i sort/hvitt/grå til å begynne med – og da jeg idag fikk pakken jeg har bestillt hos Nord Design måtte jeg bare få tatt noen bilder. Lyslenken er fra Happy Lights og teller hele 35 lyspunkt – så vakker, og gjør seg som dekorasjon også selv uten stikkontakten i. Elsker den! Nord Design er desverre utsolgt for lyslenken som er hvit, men nye er bestillt og de håper å få de inn igjen ila uken – sender du dem en mail til : post (a) nord-design.no får du stå på venteliste!

Jeg skal pakke, for i morgen setter jeg snuten mot hovedstaden og Nesodden. To dager skal brukes hos familien Valen-Utvik og jeg gleder meg som bare det – treffe fine mennsker, litt jobb og få en etterlengtet husmorferie!

Fin kveld,

11 Comments

 1. Synnøve Jul 03, 2012

  Såå flotte bilder!! Tusen takk for at du deler <3
  Klemmer :)

  Reply
 2. HIHI, vi har også Happy Lights i en stor vase på soverommet. Har bare ikke klart å ta et fint bilde av de..
  En stund siden jeg har vært i bloggmodus nå, så nå må jeg titte litt rundt her.
  Fin kveld :-)

  Reply
 3. Anita Jul 03, 2012

  Så flotte bilder, som vanlig :))

  For 1år siden så husker jeg alt av svarte detaljer ble fjernet fra huset, enten for godt eller med spraylakk.
  Men, nå har jeg også fått sansen for svarte detaljer igjen. Det er så nydelig med svart til det hvite og sterile :)

  Ha en flott ferie:)
  Jeg har nå lagt deg til i blogglisten min:)
  Klem Anita:)

  Reply
 4. Stine Jul 03, 2012

  Så fint det ble Jorid!
  Tenkter gleden er stor når sengen kommer :P Blir plutselig litt lettere å stå opp om morgenen ;) Gleder meg til bilder :) Fin tirsdag

  Reply
 5. Kristin Jul 03, 2012

  Nydelig!! Jeg har sendt mail og står forhåpentligvis på ventelista:)
  Har ikke peiling på hvor jeg skal ha lyslenken ennå men det løser seg lett tenker jeg:)
  Mye som skjer hjemme hos dere nå med oppussing av kontor, soverom, ferietur osv. Skal kose meg med dine fine innlegg nå etter ei halv uke borte fra blogglandia og bloglovin…:)
  Klem fra Kristin

  Reply
 6. Hei igjen Jorid! Kom til å tenke på at jeg faktisk har en wallsticker til overs – kjøpte to, men jeg får nok ikke brukt mer enn den ene. Hvis du er interessert i å kjøpe den så sender jeg den gjerne til deg :-)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jul 03, 2012

   Hei Heidi, jaa, gjerne :D

   Send meg mail til jorid (a) noepahjertet.com – så avtaler vi der!

   KLEM

   Reply
 7. Hviit Jul 03, 2012

  Sees i morgen! Har bilen full av varer til både deg og Astrid:)

  Reply
  • JORID ♥ NOE PÅ HJERTET Jul 03, 2012

   Gleder meg! <3

   Reply
 8. Lillekatt Jul 03, 2012

  Herlige bilder!!

  Kos dere masse i morgen :-)

  Reply
 9. Har en drøm... Jul 03, 2012

  Nydelig Jorid, som alltid!!
  Elsker lenken ♥
  Ha en fin fin husmorferie, høres knall ut:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *