Har du prøvd….?

(c) jorid kvam

… å lage din egen frokostblanding? Det er så godt, og mine to her hjemme syntes det er så mye bedre enn det man kjøper i butikken. Jeg liker det godt fordi jeg kan ha litt kontroll på hva som er i av søtt og annet godt som vi liker – altså kan man lage den akkurat som man liker’e! :-)

Test oppskriften jeg brukte fra Trines Matblogg, se flere bilder og les innlegget HER.

Ønsker deg en finfin Tirsdag,

6 Comments

 1. marita Jul 17, 2012

  Mm, det såg godt ut! :) Har aldri prøvd å lage mi eiga frokostblanding, men kanskje eg må la meg inspirere no. Ser for meg at vertfall eldstegutten min ville likt det godt :)

  Reply
 2. Sofie Jul 17, 2012

  Ser godt ut! Og ikke minst – utrolig fine bilder, Jorid!

  Reply
 3. Mmmm :)

  Reply
 4. Mona Jul 17, 2012

  Nam, så kjempe god ut :-D Jeg har aldri likt frokostblanding, men så prøvde jeg å lage min egen av ei oppskrift jeg fant på melk.no og den er bare HELT FANTASTISK :-D

  Reply
 5. Myke minutter Jul 18, 2012

  Har bare tenkt på å lage egen frokostblanding så langt! Men den der må prøves ut :) Håper du har en fin uke så langt vennen :) Klemmer

  Reply
 6. Monica U Evensen Jul 18, 2012

  Har ikke prøvd, men det er på listen min over ting jeg ønsker å lage:) Har du prøvd å lage muslirunstykker, kjempegodt og Sundt:) http://www.tv2.no/gmn/wenche/oppskrifter/muslirundstykker-2112881.html
  I

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *